Vogue online shopping night, dit mag je niet missen!

Vogue online shopping night, dit mag je niet missen!

De Vogue online shopping night staat weer voor de deur! Op woensdag 25 april is het eindelijk zo ver!! Zet deze datum in je agenda want dit mag je niet missen.

Ben jij ook een shopaholic?! Dan moet je hier bij zijn.

Sinds 2015 houdt Vogue twee keer per jaar een online shopping night.

Van 12:00 uur ‘s middags tot 00:00 uur ‘s nachts kun je jouw online shopping bag helemaal volgooien met de meest toffe producten met waanzinnig veel korting.

Voor elk wat wils

Deze Vogue online shopping night is niet alleen bedoeld voor de fashionistas onder ons. De interior junkies en beauty lovers kunnen ook hun hart ophalen. Want niet alleen dé fashion merken van dit moment geven top kortingen.

Ook sieraden-, horloge-, schoenen-, tassen-, interieur-, haar- en make-up merken doen volop mee met dit spektakel. Er zijn maar liefst 50 deelnemende merken!

Fashion en schoenen

De zon heeft ons de laatste dagen verwend. We hebben even mogen ruiken aan de zomer. Maar was je kledingkast er al aan toe?

Heb jij al hagelwitte sneakers in huis? En hoe zit het met een nieuwe bikini met bijpassend strandjurkje voor die zonvakantie die net geboekt is?

Tijd voor een nieuwe zomergarderobe dus! Je gaat zeker iets leuks vinden bij Bestseller, en Miinto.

Tassen en sieraden

Hoe kun je jouw zomeroutfit beter afmaken dan met een mooi horloge of een fonkelend sieraad. Bij Gassan ben je hiervoor aan het juiste adres.

Zij doen namelijk ook mee met de Vogue online shopping night. Hoe gaaf is dat?!

Tot slot de perfecte tas. Een reistas voor die geboekte vakantie, een rugzakje voor dat toffe festival waar je heen gaat of moet jij juist de hele zomer doorwerken en verdien je daarom een nieuwe werk- of laptoptas.

Check dan The Little Green Bag en trakteer jezelf. Mét korting!

De kortingen lopen op tot wel 40%. Nog twee nachtjes slapen en dan kan je los op de Vogue online shopping night. Ik zeg shoppen maar!!

Redactie

Redactie

Top