Valentijnsdag: Zo koop je lingerie voor je vriendin

Valentijnsdag: Zo koop je lingerie voor je vriendin

Valentijnsdag, voor de één een heel belangrijk moment; voor de ander niets meer dan een normale dag. Toch is het voor de mannen van belang dat zij deze dag niet helemáál vergeten. Want geloof me mannen, ook al zeggen wij vrouwen niets te willen krijgen - er wordt wel degelijk iets van jullie verwacht.

Lingerie voor Valentijnsdag

Maar wat koop je nu voor je vriendin voor Valentijnsdag? Uit onderzoek is gebleken dat een dure parfum of een kaart niet in de wensen top drie van vrouwen staat. Vrouwen willen met Valentijnsdag romantiek, kaarslicht en samen tijd doorbrengen.

Welk cadeau sluit nu het beste aan bij deze wensen? Jawel, lingerie. Lingerie is een mooi cadeau dat zowel bij romantiek als bij kaarslicht hoort. Daarnaast is het een cadeau waar zowel de man als de vrouw plezier van heeft.

Toch wordt er nog te weinig mooie lingerie cadeau gedaan met valentijnsdag door de man. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat de mannen het eng vinden om lingerie te kopen en dat zij niet weten welke maat of cup ze nodig hebben.

Omdat wij vrouwen toch graag wat vaker een mooi setje van jullie mannen ontvangen, helpen wij jullie voor eens en voor altijd van deze twijfels af. Hier vind je 6 belangrijke punten waar je op moet letten bij het kopen van lingerie voor jouw vriendin of vrouw.

6 handige tips

1. De maat

De belangrijkste reden dat mannen geen lingerie kopen is omdat ze simpelweg de maat niet weten en als ze hem weten, niet kunnen onthouden. Het kopen van lingerie is wat de maten betreft ook lastig. Het is namelijk van essentieel belang dat een BH op alle punten een goede ondersteuning biedt en goed aansluit.

Het makkelijkst is om het labeltje van haar BH te fotograferen. Pak twee BH's die ze vaak draagt en neem een foto van deze maten mee naar de winkel. Dan kan de verkoopster je vaak verder helpen. PS: vragen wat haar cupmaat is kan ook, maar dan is de verrassing er af en moet je hem wel onthouden.

2. Soort BH

Dan komt het soort BH. BH's heb je in veel verschillende soorten. Neem de balconette, BH's met beugel, zonder beugel, met vulling of zonder vulling. Het is bij BH's kopen heel makkelijk: denk vanuit het oogpunt van je vriendin of vrouw. Waarschijnlijk heeft zij een voorkeur voor een soort die goed zit bij haar. Maak daarom desnoods een foto van 1 van haar BH's. Zo kun je geen fouten meer maken.

Ook met vullingen is het belangrijk om goed op te letten. Tegenwoordig heb je veel BH's met veel opvulling, genoemd de Maximizers. Een geweldige oplossing voor de vrouw die graag een wat vollere borst zou willen hebben. Tenzij je weet dat je vriendin een voorkeur heeft voor de maximizer, is het niet aan te raden om deze cadeau te doen. Probeer dan ook niet te denken aan het eindresultaat, maar aan hoe je vriendin het zou vinden als zij deze enorme Maximizer in handen krijgt.

3. De stijl

Als je de maat en het soort BH weet is er nog één belangrijk onderdeel waar je aan moet denken. Namelijk de kleur en de stijl. Kies iets uit waarin jij haar prachtig zou vinden, maar wijk niet teveel af van haar smaak. Hij mag best wat sexier zijn dan de BH's die zij koopt. Dat vinden wij vrouwen stiekem wel leuk om te krijgen en durven we zelf niet altijd even goed te kopen. Voor de zekerheid kun je altijd voor de veilige kleuren zwart of donkerblauw gaan.

4. Een bijpassende slip

Het broekje. Nu de BH is gekocht, lijk je er bijna te zijn. Allereerst heeft bijna elke BH een bijpassend broekje en dat is dus niet de moeilijkste keuze. Toch is het ook belangrijk dat het broekje naar wens is. Je hebt namelijk verschillende soorten, denk aan: de string, de hipster of de slip. Daarnaast is ook de maat van het broekje belangrijk om goed te onthouden. Hij moet niet gaan schuren of knellen.

5. Accessoires

Accessoires. Naast een BH en een bijpassende slip zijn er ook nog accessoires die cadeau gegeven kunnen worden. Denk hierbij aan jarretels of mooie kousen. Ook hierbij is het belangrijk dat het accessoire je vriendin zelfvertrouwen geeft en dat ze zich er mooi en sexy in kan voelen. Houd het dus wel degelijk en geef niet iets waar zij zich niet prettig in zou kunnen voelen (tenzij je zeker weet dat TE sexy de bedoeling is).

6. Het juiste moment

Klein detail, maar heel belangrijk is het moment wanneer je het geeft. Lingerie is niet een cadeautje wat je tijdens een etentje in een restaurant geeft of op haar verjaardag wanneer de rest van de familie erbij is. Dit is de reden dat Valentijnsdag een goed moment is. Lingerie is iets dat privé is en kun je dus het beste geven wanneer jullie met z'n tweeën zijn.

Good luck boys...

Redactie

Redactie

Top