Valentijnsdag 2020: Dít zijn de mooiste lingerie looks

Valentijnsdag 2020: Dít zijn de mooiste lingerie looks

Valentijnsdag 2020: vrijdag 14 februari is het weer zo ver... Dan mag de liefde gevierd worden! Deze dag wil je dan ook extra romantisch maken.

En, wat past nu beter bij romantiek dan mooie lingerie..?

Romantische look voor Valentijnsdag 2020

De dag van de liefde? Grote kans dat je tijdens Valentijnsdag voor een verleidelijke look wilt gaan.

Een comfortabele, grijze BH of een sportief exemplaar is waarschijnlijk niet wat je voor ogen hebt. Toegegeven: het zit fijn, maar of het nu echt verleidelijk is..?

Hmm, toch liever iets anders! Dus, welke lingeriestijlen zijn nu geschikt voor Valentijnsdag?

Nog belangrijker: wat past het beste bij jou? Of, bij je vriendin uiteraard...

Lingerie: passend voor Valentijnsdag 2020

Miauw!

Voor jou kan het niet uitdagend genoeg! Jij kiest deze Valentijnsdag voor kleuren als mysterieus zwart, knallend rood of misschien wel een subtiel luipaardprintje…

Wat je bij deze stijl vooral ziet, zijn push-up BH's, kanten stoffen en slips als de thong en tanga.

Staat uitdaging voor jou centraal? Laat het zien met deze femme fatale lingerie…

Sexy Bohemian

Houd je van een luchtige look, zoals transparante stoffen? Dan is Bohemian Sexy vast iets voor jou!

Denk hierbij aan subtiele soft BH's en bralettes: de bohemian look is niet alleen sexy, ook is het zowel 'uitdagend' als 'puur natuur'.

De kanten stofjes zorgen voor een romantische uitstraling terwijl kleuren als zwart en donkerrood het geheel wat spannender maken...

Zachte pastels

Wil je liever niet te pikante lingerie? Of, ligt de voorkeur van je vriendin bij een meer rustige uitstraling?

Ga dan voor lingerie in zachte pastels. Vrouwelijke pasteltinten, zoals babyblauw, mint en poederroze, benadrukken de romantische look, maar zijn wel ingetogen.

Deze lingerie heeft vaak kanten details en sexy, maar 'toegankelijke' stijlen (dus niet te uitbundig). Met lieflijke pastels creëer je een super romantische uitstraling: een heel mooie, maar ook fijne look.

Body's

Voel je je misschien wat oncomfortabel in lingerie, zoals enkel een slip en BH? Dan is de kanten body vast iets voor jou!

Hiermee bedek je je lichaam net iets meer, maar wel op een sexy én vrouwelijke manier. Vooral kleuren als rood en zwart zijn hierbij favoriet…

Lingerie als cadeautje

Wil je lingerie graag cadeau geven tijdens Valentijnsdag 2020? Zorg dan voor een stijl die goed bij haar past, vooral omdat ze zich er comfortabel in moet voelen.

Weet je niet wat haar stijl is? Snuffel -in het grootste geheim uiteraard- door haar kast en schrijf op wat je ziet. Een medewerkster in een lingeriewinkel kan je hierdoor vast goed op weg helpen.

Ga ook liever niet te snel voor 'te gewaagd'. Niet alleen is smaak persoonlijk, ook kan iemand zich er niet prettig in voelen.

Zorg dus dat je goed weet voor welke stijl je moet gaan!

Kortom...

Hoe romantisch Valentijnsdag 2020 ook mag zijn: ga voor een look die bij jou (of bij je vriendin) past. Voel jij je oncomfortabel?

Dan zal je (aankomende) geliefde dat zeker merken… Of je nu voor uitdagend rood of lieflijk pastel gaat: alles is goed, zolang jij je er maar sexy in voelt!

Redactie

Redactie

Top