#Vacature: webmaster bij Dresscode.nl

#Vacature: webmaster bij Dresscode.nl

---VERVULD----

---> Nieuwe vacature content manager hier   <-----

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, wil jij jezelf ontwikkelen in e-commerce, content- en webbeheer én heb jij affiniteit met fashion?! Dan hebben wij een leuke baan in het hartje van Leiden voor jou!

Voor ons online modeplatform zoeken wij een Fresh & Fruity content- en webmanager, voor 24 uur per week. Je zult aan de slag gaan met het helpen managen van onze website en webshop.

Dresscode.nl is inmiddels een bekende website geworden in de Nederlandse fashionmarkt. Maandelijks bezoeken ruim tweehonderdduizend mensen onze site, op zoek naar kledingadvies en informatie over dresscodes - Pretty serious dus :-)! Aan jou de taak om dit succesvol te managen!

Managen? Hoe dan?

Je wordt de spin in het (letterlijke) web van Dresscode.nl. Je zorgt ervoor dat de website en webshop goed functioneren, up-to-date zijn en aansluiten op de doelgroep. Dagelijks heb je daarom contact met het team van specialisten, ieder met een eigen specialisme.

  • Je bent de duizendpoot tussen het team front-, backend developers, online marketeers en copywriters.

Verder zorg je dat de webshop optimaal draait;

  • Wanneer er nieuwe adverteerders worden toegevoegd, zorg jij dat deze op de juiste manier in de backend komen te staan.
  • Je zorgt ervoor dat de pagina's geoptimaliseerd zijn, zodat er bijvoorbeeld geen schoenen tussen de lingerie staan.

Je zorgt er dus voor dat de shop up-to-date is. Enige kennis van WordPress is hierbij een pré! ...Don't worry! Je hoeft geen code te kunnen schrijven 😉

Last but not least

  • Je wil jezelf ontwikkelen in contentmarketing. Je krijgt de verantwoordelijkheid over alle content op ons modeplatform. Aan jou de taak dus om de juiste afbeeldingen te fixen, alle teksten op de juiste manier te publiceren en ervoor te zorgen dat de website aantrekkelijk wordt gemaakt voor onze doelgroep.

Nu al zin in?

Reageer dan direct door je cv en motivatiebrief naar ons te mailen!

Hoe jouw average werkdag eruit zal zien?

9:00 - Even goed wakker worden, dubbele espresso erbij en starten maar! Het is maandag, dus vandaag staat er een blogartikel klaar. Die heeft de copywriter voor jou geschreven over de nieuwste trends in rokjesland.

Even dubbelchecken (want je wilt natuurlijk geen halfgare blog posten), een paar linkjes toevoegen, en KLIK! Die staat online! Ohja, of course! Nog even delen op Facebook want da's wel zo leuk voor de volgers die Facebook nog niet verlaten hebben.

Nu je toch bezig bent, nog even een paar blogposts in de agenda zetten, zodat je je handen vrij hebt om later in de week een nieuwe feed te mappen!

10:45 - De zomer staat voor de deur, dus alvast op zoek naar leuke afbeeldingen die straks op de nieuwe pagina’s kunnen komen te staan. Je doet tegelijkertijd inspiratie op voor nieuwe content...even noteren in je kladblok!

12:15 - Bijna lunch alweer! Maar eerst nog even bellen met de back-enders, want er lijkt iets mis te gaan in de shop. Gelukkig... de developer gaat ermee bezig. Tijd voor jou om ff te breaken.

13:00 -  In de middag even een korte brainstorm met de online Marketeers. Hmmm...wat kunnen we doen om online nog beter gevonden te worden? Nou, die gaan ermee aan de slag, TOP!

14:00 - Samen met de designer maak je een mockup om frontend te briefen van een aantal wijzigingen om de bounce rates, time on site, click-out conversion rate verder te optimaliseren.

15:30 - Meteen even schakelen met de front-end, want die button naar de rokjesblog mag toch echt iets duidelijker worden gemaakt. Even een A/B test uitzetten die je afgelopen nacht hebt bedacht. En wat doet die legging daar? Tussen het rokjes assortiment?! Direct aanpassen in de shop! Zo, done! 17:00 alweer!!!

Voordat je gaat nog even een mailtje naar de copywriter, want overmorgen staat er stormachtig weer op het menu; wel zo leuk voor een artikel over regenjassen!

Wie zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • al enige ervaring als blogger
  • al vriendjes gemaakt met WordPress
  • aantoonbare affiniteit met Fashion

Verder ben je leergierig, secuur, enthousiast, geïnteresseerd in content marketing en e-commerce, en ready for the next step.

We horen graag van jou waarom jij bij ons aan de slag wil!

Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief
Solliciteer!

Redactie

Redactie

Top