De Trompetmouw is dé musthave van dit moment

De Trompetmouw is dé musthave van dit moment

Misschien wel één van de leukste trend van dit moment: De trompetmouw. In 2016 kwamen ze al steeds meer voorbij, maar 2017 kun je er echt niet meer omheen. Het is nu wel het item dat je in de kast MOET hebben hangen.  De liefde voor de trompetmouw is eigenlijk al begonnen in de jaren 70. Hij werd gedragen om te laten zien dat je een liefhebber was van discomuziek. Later werd de trompetmouw in meerdere kledingstukken verwerkt. De mouw is even uit het modebeeld verdwenen, maar nu weer helemaal van deze tijd. En dit jaar hét fashion item voor de vrouw. Je vindt ze in de vorm van een shirt, blouse, jurk of een jas. Het maakt jouw outfit chique en vrouwelijk.

Voor elke gelegenheid

Wie denkt dat de trompetmouw niet overal gedragen kan worden, heeft het mis. Je hebt de trompetmouw in vele soorten en maten en is daarom altijd te combineren. Je kunt een witte blouse dragen met een kleine casual mouw bij een spijkerbroek. Een zwarte blouse met een iets opvallendere mouw en een choker voor een chique effect. Of je gaat voor de wijde variant en steelt de show op een feestje. Ik zelf vind hem hoe extremer, hoe leuker. Ik draag hem zowel naar het werk als in mijn vrije tijd. Het geeft een gewone blouse net even die opvallende twist!

Om deze lente er helemaal hip bij te lopen, heb ik de mooiste fashion items met trompetmouwen voor je op een rijtje gezet.

Veel plezier met shoppen!

[shop ids="cb9d8512, be3e20bc, 00708a5e, d0e5f47a, d7cda9b2, d280e786, 4cd8c710" number="4" gender="dames"]
Redactie

Redactie

Top