Toppers 2017 dresscode

Toppers 2017 dresscode

Nederlands bekendste feest met een dresscode is misschien wel de Toppers. Ieder jaar zetten Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom de Arena op z'n kop. Drie avonden draait het allemaal om sfeer, zingen, dansen en bier. De grootste kroeg van Nederland wordt weer uit de grond gestampt vol met klassieke meezingers die ook bestaat uit veel gastoptredens van andere BN'ers. Dit jaar sluit niemand minder dan Jan Smit aan, oftewel: wat wil je nog meer?

Naast de OER-Hollandse muziek is er nog een heel heel belangrijk onderdeel van de Toppers. Namelijk: de dresscode. Ieder jaar halen alle bezoekers weer alles uit de kast om zich volgens het thema te kleden. En geloof me, alsof je tussen de carnavalsgekte bent beland. Thema's als 1000 en 1 nacht, blauw of 'Disco gold with a touch of glitter' zijn al voorgegaan. In 2017 mogen alle 68.000 bezoekers per avond in de dresscode: Wild West, Thuis Best.

Maar wat trek je nou aan bij de dresscode Wild West, Thuis Best? Om je voor deze editie van De Toppers te helpen heb ik een aantal leuke tips voor Wild West, Thuis Best opgesteld. Vind hieronder alles wat je nodig hebt om helemaal aan het thema van 2017 te voldoen.

Wild West, Thuis Best

Het thema zegt het natuurlijk al een beetje. De dresscode is alles wat met het wilden westen te maken heeft. Denk aan cowboys en indianen. Natuurlijk kun je met de Toppers meerdere kanten op gaan, ook jezelf verkleden als westernpaard is geoorloofd (Je kunt het zo gek niet bedenken). Outfits waar je aan kunt denken zijn:

Cowboy → Spijkerbroek, cowboylaarzen, een geruite blouse, een cowboyhoed, speelgoedrevolvers en een rood sjaaltje.

Indianen → Een bruin jasje met franjes, gekleurde strepen op je gezicht, een indianentooi en bruine schoenen of hoge laarzen en voor de vrouwen natuurlijk twee vlechten in het haar.

Je kunt voor de gehele outfit gaan zoals hierboven beschreven of alleen kiezen voor enkele accessoires. Hieronder heb ik voor alle opties de leukste outfits of accessoires op een rij gezet.

Outfits voor Cowboys

Als je aan de dresscode Wild West, Thuis Best denkt, dan denk je natuurlijk al snel aan cowboys. Zowel voor mannen als vrouwen zijn cowboykostuums te koop. Denk vooral aan een rood sjaaltje, een leuke cowboyhoed en een stoere spijkerbroek en je zit al snel goed. Hier vind je de leukste cowboykostuums:

Outfits voor Indianen

Ga je liever niet als cowboy, maar als indiaan? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg leuke verkleeditems en accessoires voor deze keuze. Denk aan een leuke indianentooi, wat schmink op je gezicht en je bent als snel helemaal in stijl. Bekijk hier beneden de meest leukste indianenpakken voor man en vrouw.

Accessoires voor Wild West, Thuis Best

Heb je geen zin om in een geheel verkleedkostuum te gaan, maar wil je wel meedoen met de dresscode? Ga dan voor leuke accessoires! Deze accessoires zijn ook perfect voor als je wel verkleed gaat en je nog meer wilt uitpakken.

Redactie

Redactie

Top