Hoe krijg je stijlvol een Tinder-match?

Hoe krijg je stijlvol een Tinder-match?

Tinder is tegenwoordig een van de populairste manieren om te daten. Aan de hand van foto's bepaal je of je met iemand zou willen ontmoeten. Klikt diegene ook op jouw foto? Dan hebben jullie een match! Een goede stijlvolle foto is daarom erg belangrijk. In dit artikel gaan we verder in op

Hoe val je op tussen alle Tinderaars?
Uiteraard kies je voor een foto waarvan je denkt dat je er op je best uitziet. Maar dat doet iedereen. Hoe zorg je ervoor dat jouw foto opvalt? Door kleur te dragen.

Er is onderzoek gedaan naar welke kleuren het meest worden gedragen op Tinder foto's. En er worden vooral neutrale kleuren als zwart wit en grijs gedragen. Als je wilt opvallen tussen de rest, trek dan een kledingstuk aan met een felle kleur. Zoals een mooi rood jurkje of een stoer groen t-shirt.

tinder jurkTinder dames topscostes-dresscode
Shop jurkjes Shop shirtjes Shop blouses

Laat iets van jezelf zien
Je kan in een foto met je kleding en accessoires heel goed al iets van jouw stijl en persoonlijkheid laten zien. Zo kan je ook opvallen tussen de rest. Trek iets aan wat je normaal gesproken ook zou dragen zodat je mogelijke date een beter idee krijgt van wie jij bent.

Uiterlijke verzorging is ook belangrijk
De kleding die je draagt kan prachtig zijn, maar als je uiterlijke verzorging niet in orde is heeft het dragen van mooie kleding op je Tinder foto totaal geen zin. Wie wil er nou daten met iemand die niet fris is? Zorg er daarom voor dat je haren schoon zijn en dat ze in model zitten. Draag mooie verzorgde make-up en schone en gestreken kleding.

Een mooie foto
Let er ook op dat de foto zelf van goede kwaliteit is. Zorg voor een zo scherp mogelijke foto waar je duidelijk op staat. Maak de foto overdag in daglicht. En een foto die door iemand anders gemaakt is komt professioneler over dan een selfie in de badkamer.

Wat kan je het beste vermijden in je Tinder foto's?
Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen stijl. Maar er zijn toch echt een paar dingen die je beter kan vermijden in je Tinder foto's:

Nummer één: Zonnebrillen. Laat die mooie ogen zien! Je zou denken dat een zonnebril mysterieus en cool overkomt. Maar het geeft juist het idee dat je onzeker bent over jezelf en je niet je gehele gezicht durft te laten zien.

Nummer twee: Meerdere personen op de foto. Zorg ervoor dat je alleen op de foto staat. Een foto van jou en je vrienden is alleen maar verwarrend.( Uh, wie van de vier is het?) En een foto van jou met je ex? Dat is al helemaal een no-go. Wil je echt niet alleen op de foto? Een foto met je hond kan wel, dat doet het helemaal goed bij de dames.

Nummer drie: Wil je stijlvol een Tinder match krijgen? Hou het dan spannend en hou zoveel mogelijk kleding aan.

tinder heren shirtTinder heren overhemdTinder heren trui
Shop shirts Shop overhemden Shop truien & vesten

Deze tips kunnen je helpen om stijlvol een Tinder-match te krijgen. Veel Tinder plezier!

Redactie

Redactie

Top