Thank God It’s Friday!

Thank God It’s Friday!

Het weekend staat weer voor de deur! Tijd om dit weekend weer even lekker te shoppen aangezien je dit misschien al een paar dagen niet gedaan had. Daarnaast is het nog maar even winter en dus heb je nog maar even om die leuke trui, winterjas of sjaal te kopen. Beter excuus is er niet toch? Wat zijn de musthaves van dit moment die we in onze kledingkast moeten hebben? Ik zal er een aantal op een rijtje zetten voor je.

De trompetmouwtjes

Wat je nu veel ziet bij de grote fashion shows is dat de mode voor dit seizoen vooral de nadruk legt op de vrouwelijke details. Met als voorbeeld de trompetmouw. We zagen hem vorig jaar al opkomen, maar in 2017 is hij overal. De trompetmouwtjes geven je blouse een extra twist en staan super vrouwelijk. De trompetmouwen draag je casual op een mooie jeans met sneakers of feestelijk in combinatie met een mooie rok! Hoe groter de mouw hoe opvallender je blouse. Geen smoesen meer, de trompetmouw moet je nu wel in je kast hebben hangen.

 

Oversized sweaters

Het is buiten koud genoeg om nog lekker je warme trui aan te trekken. En dan is de oversized sweater een echte musthave. Zo fijn dat we deze trui nu niet alleen op een lazy sunday hoeven te dragen! Draag hem stoer met je skinny of als je iets meer durft staat het ook mooi boven een plooirok. Super makkelijk om hem te combineren dus dat scheelt weer tijd in de ochtend.

Shop sweaters met capuchon Shop casual sweaters Shop oversized sweaters

 

Bloemenprints

De bloemenprint is een opvallende trend voor aankomend seizoen en dan niet zomaar een klein bloemetje, maar bloemen all over! Het liefst hele grote bloemen over je hele outfit heen. Op je trui, blouse, rok, schoenen, jeans en zelfs op je jas. Hoe gekker en opvallender, hoe beter.

Bekijk bouses met bloemenprints Bekijk jurkjes met bloemenprintsBekijk tops met bloemenprints


Nieuwe sneakers nodig? --> Kijk eens naar deze prachtige Nike Air sneakers!

Redactie

Redactie

Top