De kabeltrui is weer hip en nog 4 ‘terug van weggeweest’ trends

De kabeltrui is weer hip en nog 4 ‘terug van weggeweest’ trends

Déze vijf trends zijn weer terug van weggeweest!

Trends: ze komen en gaan, maar sommigen zijn sterker dan anderen… De trends van dit najaar kennen ook een sterk verleden, daar waar ze eens dé must-haves van toen waren.

Deze herfst weten ze hun comeback te maken, verkrijgbaar in vele kleuren en varianten. Benieuwd naar deze items? Je leest het hier...

1. Kabeltrui is terug van weggeweest

Je zou het een tijdloze klassieker mogen noemen, want de kabeltrui is nooit ècht weg. Al jarenlang weet deze gebreide structuur vele modeharten te winnen. Maar nu is hij echt terug!

Dit type trui kent diverse varianten, te denken aan zowel oversized als meer nauw gesloten modellen. Vooral aardetinten zijn hierbij favoriet, zoals het warme gember en bordeauxrood of juist de klassieker onder de kabeltruien: roomwit!

Je kunt deze look dan ook zo speels, stoer of chic maken als je zelf wilt. Dus, breng de ideale kabeltrui weer snel terug in je kledingkast!

2. Strik in je haar kan weer

Wil je een simpele staart of knot nèt een extraatje geven? Combineer het dit najaar met de klassieke strik! Deze look zorgt voor een lieflijke en vrouwelijke uitstraling én is makkelijk toepasbaar.

Ideaal dus voor een avondje uit. Of, misschien een stijlvol ideetje voor de kerstdagen… De strik is terug van weggeweest!

3. Oversized blazer is weer in

Houd je wel van een 'mannelijke touch' in je look? Kies dit najaar dan voor de oversized blazer. Ook wel: een jasje dat net wat langer is én ruimer valt.

Maak de look outfit extra stijlvol door het geheel met warme aardetinten samen te brengen, zoals grijs of bordeauxrood. Ga je liever voor een printje? Dan weet het klassieke ruitje, ook terug van weggeweest, hier perfect op aan te sluiten.

Ook deze look kun je zo modern of klassiek maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een ruitjesblazer op een jeans. Of, juist hetzelfde type jasje op een strakke skinny of pantalon in een warme aardetint.

4. Heupketting mag weer

Het is een tikkeltje gewaagd én een eyecatcher inéén: de heupketting. Daar waar dit item vooral eind jaren negentig populair was, is deze nu terug van weggeweest! De heupketting komt hierbij in veel soorten voor, variërend van subtiel tot flamboyant.

Zo kun je voor een rustig exemplaar zonder teveel poespas kiezen, zoals een ketting met kleine schakels. Ga je liever voor opvallend en flamboyant? Dan zijn de Oosterse muntjes vast iets voor jou!

De heupketting valt dan ook met verschillende outfits te combineren, waaronder een jeans met een 'simpele' top. Of, ga voor de klassieke look en breng het samen met de elegante little black dress.

5. Afzaklaarzen zijn terug

Laarzen waarvan de schacht gerimpeld en 'afgezakt' naar beneden valt: dit jaar behoren afzaklaarzen tot dé trends van dit najaar. Van stoer-chic tot western: dit type schoen valt in verschillende vormen te krijgen én te combineren.

Vooral de warme aardetinten zijn hierbij populair, waaronder cognac, chocobruin en warmgrijs. Of, denk aan het stijlvolle zwart.

Mag de outfit deze herfst een extraatje hebben? Ga dan voor de stijlvolle afzaklaarzen van het 'vorig decennium'…

 

Houd je wel van een old skool look? Ga dit najaar dan voor deze vijf terug-van-weggeweest trends!

Redactie

Redactie

Top