You’ve got to love Ted Baker

You’ve got to love Ted Baker

Een merk waar je echt kennis mee moet maken is; Ted Baker. Ted Baker is een modieus en klassiek modemerk voor mannen en vrouwen en vaak te herkennen aan een seizoensprint die ze in alle ontwerpen en accessoires terug laten komen. Nog niet bekend met Ted baker? of wil je meer weten? Lees hier alles over dit bijzonder merk.

Een stukje geschiedenis

Ted Baker is begonnen als een shirt specialist – het was dé plek in Glasgow waar je de beste mannen shirts kon kopen. In het begin lag de focus vooral op kwaliteit, oog voor detail en humor. Er was zelfs een was service voor elk T-shirt dat gekocht werd. Nog steeds werken ze met een unieke manier van marketing doen. Vooral via mond-tot-mondreclame, maar ook met behulp van eigenzinnige concepten. Het is een van de weinige internationale merken zonder een echte marketingcampagne.

Uitgebreid aanbod

Aangezien Ted ervoor kiest om niet te adverteren, moet hij er alles aan doen om de collecties consistent, anders en op een leuke manier te ondersteunen. Het is een van de snelst groeiende lifestyle merken in het Verenigd Koninkrijk en het verkoopt tegenwoordig zowel mannen- als vrouwenkleding. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor parfum, tassen, horloges, zonnebrillen en portemonnees. Naast Europa en Amerika heeft Ted Baker winkels in onder andere Hong Kong, Singapore, Taiwan, Jakarta en Dubai.

Beroemdheden en Ted Baker

Bekende mensen zijn gek op het merk. Zo hebben Demi Lovato, Lea Michelle, Victoria Justice en Emma Stone kleding van Ted Baker gedragen. Ook reality sterren Kourtney Kardashian, Audrina Patridge en Olivia Palermo zijn (meerdere keren) gespot in kleding van het merk. Gelukkig is het niet alleen beschikbaar voor beroemdheden, maar is het nog redelijk betaalbaar.

Luxe en elegant

Voor zowel mannen als vrouwen staat het merk bekend als luxe en elegant. Mannen kunnen er goed terecht wanneer ze op zoek zijn naar overhemden, nette schoenen en broeken. Vrouwen vinden er veel jurken, rokken en hoge hakken. Het duurzame aspect zie je terug in de kwaliteit van de kleding. Stoffen als leer en kasjmier worden volop gebruikt. Verder staat het merk bekend om de kleurvolle kledingstukken.

In Nederland is één echte Ted Baker winkel, deze is te vinden in de Leidsestraat in Amsterdam. Verder is het merk verkrijgbaar in verschillende Bijenkorf winkels door heel Nederland: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Amstelveen en Eindhoven. Tevens kun je in de Outlet in Roermond de kledingstukken tegen lagere prijzen aanschaffen.

Redactie

Redactie

Top