Suitsupply: een trendy wereldspeler

Suitsupply: een trendy wereldspeler

Een merk dat in 2000 is opgestaan en misschien wel Nederlands bekendste naam is als we kijken naar hét pak voor mannen. Maar niet alleen pakt oprichter Fokke de Jong ons Nederlanders in met zijn strakke, hippe designs. Ook Amerika is sinds 2011 helemaal fan van Suitsupply. De zoektocht naar het perfecte break even point waar prijs, kwaliteit en betere service bijeenkomen, heeft Suitsupply veranderd in een wereldspeler.

Pakken

De pakken van Suitsupply zijn te omschrijven als écht stijlvol, goede kwaliteit met een trendy snit. Volgens kenners bijna niet te onderscheiden van een Armani pak van rond de 3500 euro. Suitsupply verkoopt daadwerkelijk alle prints en kleuren die je je kunt bedenken. De pakken zijn volgens de laatste mode en tot in de puntjes gedetailleerd. Kies een driedelig pak voor een bruiloft of koop een tweedelige variant voor naar het werk. Maar ook op casual gebied doet Suitsupply goede zaken. Suitsupply heeft een pak voor ieder moment en elke gelegenheid.

Reclames

Suitsupply staat naast zijn stijlvolle pakken ook bekend om de ietwat gedurfde reclames. De reclames zouden controversieel en 'vrouwonvriendelijk' zijn. Het is dan ook een jaarlijks terugkerend moment dat er veel commotie is om de nieuwe campagne van Suitsupply. Voor Fokke de Jong alleen maar een hoop free publicity rondom zijn merk. Ook al zijn de reclameborden langs de snelwegen weggehaald: (al dat vrouwelijk schoon zou teveel afleiden) Suitsupply verandert zijn koers niet. Ook dit jaar zullen de reclames vandit modemerk weer in het oog springen.

Afbeeldingsresultaat voor reclamecampagne suitsupply 2017

Verkooppunten

Suitsupply heeft de mooiste winkels in de grote steden van Nederland, een eigen webshop, maar nu OOK verkrijgbaar bij Bijenkorf. Bijenkorf heeft een groot assortiment van Suitsupply inclusief de nieuwe voorjaarscollectie. Vooral als je de maat van je pak weet is online bestellen een fijne en snelle manier om de laatste modetrends te volgen. Bekijk nu snel de laatste zomercollectie op Bijenkorf:

Redactie

Redactie

Top