Sneakers in 2020: dít zijn de voorjaarstrends!

Sneakers in 2020: dít zijn de voorjaarstrends!

Dít zijn de voorjaarstrends rond sneakers voor 2020!

Het duurt misschien nog even, maar de lente komt steeds meer in zicht! De warme laarzen en winterschoenen mogen weer plaatsmaken voor de nieuwste sneakers.

Multi inzetbare sneakers

Sneakers: we houden tegenwoordig nog meer van hen dan we al deden! Man, vrouw, jong of oud: haast iedereen heeft wel minstens één paar in de kast staan.

Waar het vroeger een typische street style schoen was, is dat nu een stuk veranderd. Tegenwoordig wordt de sneaker namelijk met talloze uiteenlopende stijlen samengebracht.

Een casual look, de speelse combinatie met een pak of juist onder een jurkje: dit type schoen kun je overal tegenkomen.

Oké, je draagt ze niet tijdens formele gelegenheden. Maar, er zijn genoeg momenten waarop je sneakers wél aan kunt trekken…

Sneakers voorjaarstrends 2020

Ook dit jaar gaan sneakers weer een prominente rol spelen! Zeker in deze moderne tijd, waarin 'kledingregels' minder strikt zijn geworden, zie je deze schoen overal terugkomen.

Maar, welke sneakertrends ga je nu zien in de lente van 2020?

Platform

Eén van de meest opkomende trends dit voorjaar is de platform sneaker. Bij dit type schoen is de zool een stuk breder waardoor je centimeters de lucht in gaat.

Net als enkele decennia geleden is de platform weer he-le-maal in. Deze sneaker heb je hierbij in veel varianten: van medium tot high in hoogte en van spierwit tot enorm kleurrijk.

Graag de lucht in dit jaar? Dan is deze schoen iets voor jou! Check bijvoorbeeld de hoge Fila en Converse sneakers.

Colorblock

Spierwitte sneakers zijn standaard populair, want deze kleur kun je met talloze outfits samenbrengen. Toch zie je deze lente ook veel schoenen met allerlei kleuren, denkende aan het bekende colorblock.

Wil je wat levendigheid aan je kast toevoegen? Ga dan qua sneakers in 2020 dit voorjaar voor de mooiste kleurcombinaties!

Sock sneakers in 2020

Je kent ze misschien nog van een tijdje geleden: de populaire sock boots. Dit jaar zal ook de sock sneaker veel gezien worden!

Hierbij heb je het idee van een 'sok', maar dan met een zool. Wel heeft het echt het model van een sneaker, wat deze schoen meteen wat stoerder maakt.

Bij mannen zag je dit type al vaker terugkomen. Dus, wil je dit voorjaar eens afwijken van de 'standaard' sneaker check dan bijvoorbeeld het merk Balenciaga

Pasteltinten

Vooral onder vrouwen is dit een populaire trend: er zijn veel sneakers in 2020 te koop in pasteltinten. Het is anders dan wit, maar wel neutraal.

Met deze tinten creëer je een zachte en subtiele, maar ook zomerse look. Deze sneakers kun je dan ook perfect met speels-chique en vrouwelijke outfits combineren. Het merk Nike heeft genoeg keuze!

Jungle sneakers

Luipaard, zebra en slang: niet alleen in tops, jurken en shirts is het populair. Deze lente zijn veel sneakers, zowel voor mannen als vrouwen, van dierenprints voorzien.

Vooral onder een egale outfit, van felgekleurd tot wit en zwart, zullen deze extra opvallen! Hiermee creëer je op een subtiele wijze een speelse en exotische look.

Van hoge platforms tot subtiele pasteltinten: met de voorjaarstrends voor 2020 valt er, zowel voor dames als heren, genoeg te kiezen!

En, welke sneaker trend wordt het voor jou in 2020?

Redactie

Redactie

Top