Skikleding nodig? Dit zijn de 10 musthaves!

Skikleding nodig? Dit zijn de 10 musthaves!

Op zoek naar Skikleding? Dresscode zocht voor je uit wat dit jaar de trends op de piste zijn.

Het is opvallend dat heel veel mode trends van dit jaar één op één te vertalen zijn naar de skikleding trends. Dus ben je een beetje op de hoogte van de laatste mode, dan kun je dat gebruiken bij de zoektocht naar jouw ski outfit. Zo weet je zeker dat je ook op de piste hip voor de dag komt.

Metallic skikleding

Metallic stoffen is echt iets wat afgelopen jaar enorm populair was. En dan niet alleen tijdens de decembermaand. Je zag het veel terug in tops en jurken, maar vooral in rokken. Waar het soms gecombineerd werd met die andere trend van dit jaar, plissé stoffen.

Ben je helemaal weg van deze trend dan kan je je hart ophalen. Er is dit seizoen voldoende metallic skikleding te vinden.

Skikleding met panterprint

Dierenprints en dan met name de panterprint zie je op dit moment echt overal. Een print die vroeger nog wel eens als ordinair gezien werd, kan nu gewoon. Je ziet de print zelfs terug op de chicste jurken, maar dus ook op skibroeken en -jassen.

Kleur en prints

Een fenomeen wat we blijven zien op de piste, niet zo zeer een nieuwe trend dus, zijn de felle kleuren en prints. Met name de neon kleuren zie je veel. En eerlijk is eerlijk; best handig als je je ski maatje goed kan herkennen aan een felgekleurde jas.

Zwart - wit

Zijn de felle kleuren niets voor jou, dan kan je gaan voor de zwart-wit skikleding trend. Iets wat je steeds meer ziet. Je kan gaan voor een grafische print, maar ook effen zwart of wit kan. Combineer wit wel met een kleur, anders zien mensen je over het hoofd in de sneeuw...

Aprés Ski

Na het skiën is het tijd voor de aprés ski. Het liefst ga je meteen door. Dan is het handig als je onder je ski kleding iets leuks aan hebt. Deze grappige truien zijn daar perfect voor. Ze hebben wat weg van een foute kersttrui, maar dan met ski print.

 

 

 

Redactie

Redactie

Top