Sexy decolleté: Welke BH moet je hebben?

Sexy decolleté: Welke BH moet je hebben?

Een decolleté die gezien mag worden: Hoe pak je dat aan zonder dat het ordinair wordt?

De zomer heeft inmiddels haar intrede gemaakt en ook de temperaturen liegen er niet om.

De warme truien en broeken blijven binnen, want nu zijn het de jurkjes die volop gedragen kunnen worden.

Maar, ook de BH mag niet vergeten worden: één van de meest onmisbare kledingstukken rond je outfit. Maar, niet elke BH past bij elke look. Dus, hoe ga je dát nu eens slim oplossen?

Welke BH voor mooie decolleté?

Waar de BH voorheen onder diverse lagen verstopt werd, wordt het hedendaags gewoon als zichtbaar onderdeel in de outfit verwerkt; het mag namelijk gezien worden.

Toch zijn er wel degelijk outfits, zoals een stijlvolle cocktailjurk of een werkgerelateerde look, waar je liever niet wilt dat het zichtbaar is.

Want, stel je draagt een bandeau-item, en dus met blote schouders, waar laat je die bandjes dan? Of, met een lage rug? Daarnaast wil je ook niet dat je door de verkeerde BH een wat meer ordinaire uitstraling krijgt.

Kortom, hoe los je dit nu handig op?

Type BH's

  1. Diepe decolleté: Bij de diepe decolleté wordt de focus op de boezem gelegd; deze laat in veel gevallen weinig aan de verbeelding over.In dit geval kun je voor twee opties gaan: diverse typen plunge BH's beschikken over een extra diepe uitsnede; hierdoor kun je een laag uitgesneden jurk én een 'onzichtbare' BH dragen. Ook kun je hier voor een juist opvallend exemplaar gaan, al is dit wel iets gewaagder en kán het lichtelijk naar 'niet erg classy' neigen. Bij chique gelegenheden wordt dit je dan ook afgeraden...
  2. Zij-decolleté: Bij dit type outfit kun je de zijkant van de buste zien doordat de outfit vrij open of doordat de jurk zo uitgesneden is. In dit geval kun je, wanneer je een kleine cupmaat hebt, kiezen voor de plak BH. Heb je een grote cupmaat en heb je wel die extra ondersteuning nodig? Dan kun je het beste voor een opvallend exemplaar gaan; hier is de outfit ook naar. 'Gewone' lingerie kan, in dit geval, de look wat afbreken.
  3. Lage rug: Draag je een top of jurk met een lage rug? Kies dan voor een BH waarbij de bandjes kruislings en schuin naar onder lopen; deze bevinden zich dan ook op je onderrug.
  4. Strapless: Deze optie is in veel gevallen dé uitkomst, zeker bij cocktailjurkjes of bandeautops, omdat er geen bandjes aan het model bevestigd zijn.
  5. Clip: Draag je een top of jurk waarbij de mouwtjes ontbreken, maar je wel een hoge halslijn hebt? Breng je BH-bandjes dan aan de achterzijde samen en maak deze aan elkaar 'vast' door een handig clipje; zo worden ook deze lijntjes onzichtbaar!

Om je outfit zo stijlvol mogelijk uit te laten komen, en dus ook je decolleté, is de juiste BH een absolute must; je wilt namelijk geen 'ongewenste' bandjes bij een sexy of classy jurkje. Maar, een saai exemplaar bij een zij-decolleté, dat moet je ook weer niet hebben...

Dus, sta jij binnenkort ook voor het tergende 'welke-BH-moet-ik-aan'-moment? Probeer dan zeker deze opties eens uit!

Redactie

Redactie

Top