Schoen trends: Dit zijn de musthaves voor 2019!

Schoen trends: Dit zijn de musthaves voor 2019!

Schoen trends; als fashion addict wil je op de hoogte zijn van de laatste trends. Dresscode zette de schoen trends van komend voorjaar voor je op een rij.

Je kan er nooit genoeg van hebben: schoenen, schoenen, schoenen! Voor een avondje uit, een middagje winkelen of 'omdat ze gewoon lekker zitten voor tussendoor'; redenen genoeg dus om weer een nieuw paar te nemen.

Welke je dit voorjaar écht moet hebben? Dit zijn de schoen trends!

Opvallende schoen trends

Wat je deze lente vooral zult zien, is dat de schoenen knallend en opvallend zullen zijn. Flamboyante prints, extravagante hakken en bijzondere stofjes: dit voorjaar is niets te gek! En of we daar blij mee zijn? Jazeker!

Geen stijltje is meer vreemd of apart: dit betekent dat je fijn kunt experimenteren, mocht je dat graag willen, en je look een geheel eigen karakter kunt geven. Maar, over welke type schoenen hebben we het precies en mag je dit voorjaar verwachten?

Aparte hakken

Een standaard naaldhakje? Deze lente niet! Dit voorjaar zijn het juist de extravagante hakken die de boventoon zullen voeren. Sterker nog, de hakken van dit jaar lijken haast wel kleine kunstwerkjes, zoals gouden, botanische decoratie om de hak heen.

Vooral merken uit het hogere segment, zoals Versace en Dior, weten hier wel raad mee…

Dierenprints

Niet alleen in blouses en tops, maar ook in de schoenen zul je nu volop dierenprints tegenkomen. Hakken in slangen- of panterprint of misschien wel sneakers met een zebramotiefje: de dierenwereld zal deze lente volledig tot leven komen.

Flamboyante prints

Anders dan de dierenprints, zul je aankomend voorjaar ook veel drukke printjes op schoenen vinden. Zo zijn vooral de flamboyante bloemen groot favoriet, maar ook andere dessins, zoals ruitjes, zul je zéker zien op straat.

Eerlijk is eerlijk: Wat past nu beter bij de lente dan vrolijke bloemetjes?

Felle kleuren

In het voorjaar komt alles opnieuw tot leven: zo ook de felle kleuren! Deze aankomende lente zul je vaak felle tinten tegenkomen, met name op sneakers, waarbij je vooral colorblock motieven zult zien, zoals een witte sneaker met een feloranje streep aan de zijkant.

En, laat oranje nu eens net dé schoen trend kleur van dit voorjaar worden…

Doorzichtig

Transparantie: het is één van de meest gebruikte woorden van de hedendaagse tijd. En de modewereld? Die liet zich er -weliswaar op een iets andere manier- graag door inspireren.

Dit jaar zul je veel schoenen, met name hakken, tegenkomen waarbij de stof zeer transparant is, eveneens in combinatie met niet-transparant. Nog nooit zoiets gedragen? Tijd voor een modieus experiment! 😉

Ultieme zachtheid

Niet alleen de stofjes zijn dit jaar zacht, ook de uitstraling mag dit voorjaar haast 'lief' genoemd worden.

Allereerst zul je deze lente niet alleen stofjes als dons tegenkomen, ook het gebruik van strikjes als decoratie is een absolute trend voor het aankomend seizoen. Maar, dan wel de gróte strikjes, want ook deze zullen opvallen dit jaar.

Deze lente zul je dus vooral schoenen zien waar je een 'goed gevoel' van krijgt, met name door de opvallende printjes, extravagante vormen en levendige kleuren.

Kun je nu al niet wachten tot het voorjaar gaat beginnen? Begin dan maar vast naar de schoen trends van 2019 te speuren…

Redactie

Redactie

Top