Safari Chic: stoer, basic, chique

Safari Chic: stoer, basic, chique

We kennen natuurlijk allemaal de dresscodes Summer Chic of Casual Chic, maar de variant Safari Chic (of Urban Safari) wordt ook steeds populairder. Deze (nieuwe) dresscode is eenvoudig te omschrijven: een nette of chique variant van de 'safari-look'. Je ziet de dresscode waarschijnlijk minder snel als kledingvoorschrift op een uitnodiging voor een feest staan. Het is meer een term die gegeven wordt aan een bepaalde stijl die steeds populairder wordt.

Safari Chic bestaat uit chique kleding in kleuren als bruin, alle tinten groen, camel, kaki, okergeel en bloemen- of dierenprints. Kleding die je op safari zou dragen, maar dan in een chique vorm. Denk aan een mooie okergele kokerrok met daarop een bloemenblouse. Of een donkergroene pantalon met een top in luipaardprint.

Shop hier Safari Chic

Urban Safari afstijlen

Safari Chic is een dresscode waarbij het draait om basic kleuren en minimale accessoires. Ga voor basiskleuren en vermijd felle of fluorescerende kleuren, glitter en glamour. Accessoires mogen best opvallen, al is het niet gebruikelijk om enorme diamanten te dragen. Ga voor passende accessoires die je -bij wijze van spreken- zo op safari mee zou kunnen nemen. Denk hierbij aan een mooie zonnebril, een hoedje of een stoere rugzak.

Redactie

Redactie

Top