Regenjas nodig? Deze 8 regenjassen zijn wél hip!

Regenjas nodig? Deze 8 regenjassen zijn wél hip!

De herfst is begonnen. Niet alleen astronomisch, maar ook qua weer. Een regenjas mag in deze periode niet aan je kapstok ontbreken.

Wordt jij ook liever nat, dan dat je voor aap loopt in zo'n lelijke, vormloze, te grote regenjas? Hieronder vindt je 10 regenjassen die wél hip zijn!

De trenchcoat

De trenchcoat is misschien wel de oudste en bekendste regenjas die er is. Een iconisch model wat eigenlijk iedereen aan zijn kapstok zou moeten hebben.

Trenchcoats zijn er tegenwoordig niet alleen meer in de klassiek beige kleur verkrijgbaar, maar zijn te vinden in vele kleuren en ook met diverse prints.

Het is een regenjas die perfect is als je een pak of jurkje aan hebt. Zo blijf je niet alleen droog, maar zie je er ook nog eens zeer stijlvol uit!

De anorak

De anorak is ook een klassieker onder de regenjassen en is helemaal terug van weggeweest. Wie herinnert zich niet als kind de jassen die je over je hoofd aan een uit trekt?!

Die jassen mogen dus weer helemaal. Ook deze zijn te krijgen in diverse kleuren. Deze regenjas combineert goed met een casual en sportieve look.

De klassieke regenjas

Dit model regenjas kent iedereen en ook deze is sinds een aantal jaren weer helemaal hip verklaart. Dit is de regenjas die beertje Paddington wereld beroemd maakte.

Je hoeft deze regenjas niet met bijpassende zuidwester te dragen, een felle kleur kiezen mag wel. Val je meteen lekker op in het verkeer!

Regenjas met print

Een felle opvallende kleur kan, maar je kan ook kiezen voor een toffe print. Dieren prints mogen nog steeds dit najaar en zie je ook op jassen.

Ook de ruitjes print is helemaal hot. Beide prints zijn ook zeker terug te vinden op regenjassen.

Wil je echt een fashion statement maken kies dan voor een transparante versie. Draag je daar onder een felle neon kleur, dan geeft dat een extra leuk effect.

 

Als jij dus droog, maar wel fashionable, van A naar B wil; kies dan een van deze regenjassen en je weet zeker dat je niet voor gek loopt!

 

 

 

Redactie

Redactie

Top