Pyjama weer op komst! Wat trek jij ’s nachts aan?

Pyjama weer op komst! Wat trek jij ’s nachts aan?

Hoewel de zomer misschien wel de grote favoriet is, hebben ook de herfst en winter hun ultieme charme. Warmte bij de haard, hete chocolade, pompoensoep en -met een beetje geluk- ook een pak sneeuw. Eigenlijk vinden we die kou maar wat gezellig!

Toch kan het in de nachten behoorlijk fris worden waardoor een extra laagje meer dan welkom is. Dus, wat trek jij aan? Wordt het de über vrouwelijke negligé of toch de mannelijke, luxe pyjama?

Wat draag jij?

Waar de een het fijn vindt om in adamskostuum het bed in te duiken, trekt de ander graag een extra laagje aan. In de winter is dat ook zeker geen verkeerd idee, want het kan toch onaangenaam koud worden. Maar, ook hier beperken de mogelijkheden zich niet enkel tot een saai T-shirt.

Nee, inmiddels is de slaapmode voor mannen en vrouwen zo uitgebreid, dat er voor iedereen wel iets te kiezen valt. Denk bijvoorbeeld aan de 'verleidelijke' negligé voor vrouwen, het comfortabele T-shirt of zelfs de luxe pyjama. Vooral deze laatste weet de modewereld steeds meer te veroveren...

Luxe pyjama

Wanneer je het woord 'pyjama' hoort, zul je gauw aan het bekende ruitjes exemplaar voor hem en haar denken. Het heeft dan ook een wat stoffig imago, want erg sexy is het niet. Maar, zo heb je ook de luxe pyjama. Denk hierbij aan chique hotels waarbij de gasten in een meer decadent exemplaar, zoals luxueuze en zachte stoffen, op hun kamer kunnen verblijven of een silk-achtig nachtjurkje dat zelfs overdag nog op straat gedragen wordt.

Met andere woorden: slaapmode begint steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven te worden, dus ook de nachtelijke kledij mag een heuse 'upgrade' krijgen. Vooral onder de mannen is de luxe pyjama erg populair... Want, ook comfort behoort tot dé trends voor 2018.

Negligé

De negligé is een elegante nachtjapon, eigenlijk te benoemen als een charmant lingeriejurkje waar vrouwen in kunnen slapen. Het is wel een item waar je je zelfverzekerd in moet voelen, want het heeft nogal een 'oeh-la-la'-uitstraling. Maar hé, dat kan ook zomaar z'n vruchten afwerpen, want hiermee weet je zéker dat je andermans aandacht zult trekken 😉

Onesie

De onesie is misschien wel de minst 'aantrekkelijke' om naar te kijken, het is wel super comfortabel en heerlijk warm, dus hiermee val je zo in slaap! Het is dan ook een volledig pak waar je 'instapt', dus geen broek-top combinatie. En, zeg nu zelf: hoe heerlijk is het wel niet, wanneer je ongegeneerd op de bank een film kunt kijken, enkel met je onesie én hete choco..?

Let op!

Om toch deze nachtmode te benadrukken: hier wordt bewust 'slaapmode' mee bedoeld, dus dames doe geen BH's aan die de boezem aardig kunnen beklemmen. Om meerdere gezondheidsredenen valt dit sterk af te raden, dus houd het graag bij bovenstaande mogelijkheden. Want je gezondheid, dat staat toch áltijd voorop.

Of het nu een onesie of een negligé wordt: dat jij fijn kunt slapen, daar gaat het natuurlijk om! Dus, oogjes dicht en snaveltjes toe... Slaap lekker!

Redactie

Redactie

Top