Plus size jurken: de 10 tofste op een rij!

Plus size jurken: de 10 tofste op een rij!

Pluse size jurken zie je steeds meer. Gelukkig maar, want zo veel mensen, zo veel smaken. Bovendien, ieder figuur is anders en vraagt ook om een andere look. Daarbij zijn er tijdens de feestdagen verschillende gelegenheden en die vragen allemaal om een andere outfit.

Als je bij je schoonmoeder gaat gourmetten draag je wellicht een andere look, dan tijdens het galafeest van je werk of die kerstborrel met vrienden. Hieronder hebben we 10 plus size jurken looks voor je op een rij gezet.

Plus size galajurken

De klassieke galajurk, ook die zijn er natuurlijk in plus size maten te vinden. Ze worden vanzelfsprekend gedragen op gala's, maar ook als er op een uitnodiging Blact Tie staat is een galajurk gewenst.

Een gala jurk is lang en dat heeft als voordeel dat het jou ook lengte geeft. Om die lengte te benadrukken kies je een jurk in één, bij voorkeur, donkere kleur.

Plus size cocktail jurken

Cocktail jurken worden over het algemeen gedragen op feestjes. Je kan ze ook aan naar een etentje, maar dan kan je ook een andere, meer comfortabele outfit kiezen als je dat prettiger vindt.

Cocktail jurkjes zijn in tegenstelling tot galajurken juist kort. Wil je niet al je rondingen laten zien, kies dan voor plus size jurken in een a-lijn model die mooi wijd uitloopt. Een v-hals laat je decolleté kleiner lijken. Draag er een mooie dunne panty onder.

Glitterjurkjes

Glitters zijn altijd goed rond de feestdagen. Je kan kiezen voor een jurkje volledig van pailletten of je kan ook gaan voor iets subtielere glitter. Het geeft je sowieso meteen een feestelijke uitstraling. Tijdens kerst of oud & nieuw is het niet snel te heftig. Ook niet bij plus size jurken. Ga er gewoon voor!

Plus size jurken van fluweel

Fluweel is echt een stof die bij uitstek geschikt is voor de feestdagen. Fluweel heeft een prachtige glans, wat een hele feestelijke look geeft. Fijne bijkomstigheid is dat de stof van nature lekker warm is. Dat kan geen kwaad in december.

Plus size jumpsuits

Zijn plus size jurken nou écht niets voor jou, kies dan voor een mooie jumpsuit. Dit kan net zo feestelijk zijn. Uiteraard ga je dan niet voor een denim versie met sneakers er onder, maar voor een mooie zwarte met glans en glitter. Je kan ook kiezen voor mooi donker groen of diep rood. Stijl het af met een bijpassende clutch en pumps. Super vrouwelijk!

Redactie

Redactie

Top