Overknee laarzen, de ‘najaarslook’

Overknee laarzen, de ‘najaarslook’

Overknee laarzen (knielaarzen) zijn een hot item op het moment. Het zijn heerlijke laarzen voor deze herfst en winter. Want ze houden je warm én tegelijkertijd zie je er geweldig uit. Toen Julia Roberts overknee laarzen droeg in de film “Pretty Woman” was dat nog schokkend. Maar inmiddels zijn de overknee laarzen een echte street-wear trend en bekende sterren als Kim Kardashian en Gigi Hadid zijn grote fans van deze stijl!

Overknee laarzen en materiaal

Omdat knielaarzen heel sexy zijn moet je oppassen dat je er niet fout en goedkoop uitziet als je ze draagt. Kies daarom voor laarzen van een mat materiaal als suède. Glimmend leer is al snel fout.

Oversized kleding

Om er niet te uitdagend uit te zien kan je het beste kiezen voor kleding wat oversized is of je lichaam goed bedekt. Combineer overknee laarzen bijvoorbeeld met een strakke broek en een oversized gebreide trui. Of kies voor een warm jurkje, een zwarte panty en een (half) lange jas. Om je outfit elegant te maken kan je kiezen voor een mooie flaphoed. Of contrasteer met een grove wollen sjaal.

Hakken

Er zijn knielaarzen laarzen met flinke hakken, maar als je wat meer van comfort houd kan je kiezen voor een overknee laars met een blokhak. Qua kleur kan je het zo gek maken als je wilt. Er zijn prachtige zwarte knielaarzen, maar beige, bruin en grijs zijn ook erg populaire kleuren. Vermijd witte overknee laarzen, want dan lijkt het snel alsof je benen in het gips zitten!

overknee laarzen blog nelsonoverknee laarzen-sarenza
Shop Overknee laarzen bij Nelson Shop knielaarzen bij Sarenza
Redactie

Redactie

Top