De Noorse Trui, voor een winterse outfit

De Noorse Trui, voor een winterse outfit

Er is geen ander kledingstuk dat je een meer winters gevoel geeft dan een Noorse trui. Deze heerlijke warme truien slepen je de winter door en zijn o zo gezellig! Er zijn veel verschillende manier om Noorse truien te dragen. Niet elke manier is even stijlvol, daarom laten we je een aantal stijlvolle combinaties zien.

Zo draag je de Noorse trui als vrouw

Pittig

De Noorse trui is best lieflijk en een beetje braaf. Combineer de trui daarom met een stoere skinny jeans en grove laarzen om je outfit wat pit te geven. Draag je haar in een losse vlecht of een lage knot voor een romantische touche.

Vrouwelijk & elegant

Wil je de trui op een vrouwelijke manier dragen? Combineer hem dan met een kokerrok van een zachte stof waarbij je vrouwelijke vormen goed uitkomen. Een paar stel mooie hoge laarzen eronder en je hebt een comfortabele en toch elegante outfit.

De klassieke look

De Noorse trui straalt een en al huiselijkheid uit. Wil je er toch wat klassieker en netter uitzien? Dan kan je de trui het beste dragen met een nette blouse, waarvan je de kraag over de trui laat komen. Draag hieronder een mooie donkere jeans en een paar hakken en je hebt een perfecte outfit voor een koude winterse dag.

noorse trui dames mangonoorse trui dames bijenkorfnoorse trui dames about you
Shop Noorse truien bij Mango Shop Noorse truien bij de BijenkorfShop Noorse truien bij About You

Hoe draag je de Noorse trui als man

Stoere houthakker

Draag de trui met een bijpassend ruiten overhemd eronder voor een stoere winterse look. Combineer het met een mooie jeans en grove leren veterschoenen.

Netjes

Hou je wel van een wat nettere stijl? Dan kan je een Noorse trui combineren met een casual pantalon die je wat oprolt en een grof gebreide muts. Draagt hier lage leren schoenen onder en maak het af met een sjaal die je losjes om je nek wikkelt.

Cool urban

Met Noorse truien kan je ook een hele toffe en stoere urban look maken. Kies voor een trui die groot valt en combineer deze met een long shirt, die je onder de trui laat uitkomen. Draag hierbij een skinny jeans en opvallende schoenen als leren loafers of witte sneakers.

noorse trui heren bijenkorfnoorse trui heren napapijri About You
Shop Noorse truien bij de Bijenkorf Shop Napapijri truien bij About You
Redactie

Redactie

Top