NIKKIE + Kate Moss; de nieuwe collectie

NIKKIE + Kate Moss; de nieuwe collectie

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel gehoord. Kate Mos is dé nieuwe IT-girl van het fashion merk NIKKIE. Afgelopen vrijdag 25 augustus is de lancering geweest van de nieuwe collectie en het ziet er veelbelovend uit. De nieuwe collectie is net als de vorige werken van Nikkie Plessen: stoer, sexy, rock en hip. Met herkenbare patronen en vormen en terugkerende kleuren. De collectie bestaat uit cocktailjurken, maxi-jurken, rokken, mooie truien en hippe IT-shirts met opvallende teksten.

NIKKIE

Het merk NIKKIE is een perfecte balans tussen rock, zakelijk en sexy. Daarnaast heeft het merk altijd enkele herkenbare patronen en kleuren die je in veel werken terug ziet komen. Erg slim! Zo weet iedereen meteen dat je het merk NIKKIE aan hebt. Het merk is in 2011 ontstaan en in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal merk. Met winkels op de mooiste locaties in verschillende Europese landen en zelfs landen buiten Europa, mag Nikkie Plessen -wat naamsbekendheid betreft- niet klagen.

Herkenbaar en exclusief

Door een sterke positie op social media waarin Nikkie Plessen verschillende grote beroemdheden spotte in haar kelding, brak NIKKIE op steeds meer plekken door. De nieuwe collectie is exclusief te koop in de NIKKIE winkels of bij exclusieve warenhuizen zoals de Bijenkorf. Bijenkorf de webshop heeft vanaf vandaag een gehele selectie die Kate Moss heeft gemaakt met haar favoriete items op een rij.

Naast de herkenbare kleuren en patronen is ook de kwaliteit die de kleding heeft zeer bijzonder. Hoe vaak je jouw favoriete jurk of top ook wast, hij blijft de kleur en structuur behouden. De kleding bestaat altijd uit mooie stoffen die perfect aansluiten en hierdoor de vrouwelijke vormen extra accentueren.

Sport- en kinderlijn

Omdat de kledinglijn zo goed loopt heeft NIKKIE nu ook een eigen sportlijn. De strakke sportleggings met bijpassende tops zijn allemaal duidelijk voorzien van een opvallend logo of totaal bedenkt met de letter N. Met als basiskleuren zwart, wit en grijs, is ook deze collectie een mix van vrouwelijk en stoer. Naast de sportcollectie bestaat er ook nog een kindercollectie onder de naam NIK&NIK, waar je zelfs met je pasgeboren baby terecht kunt. Kortom: een interessant merk wat je zeker in de gaten moet blijven houden.

 

Redactie

Redactie

Top