NIKKIE strikt Doutzen voor FIFTH HOUSE

NIKKIE strikt Doutzen voor FIFTH HOUSE

Het modelabel NIKKIE boekt het ene na het andere succes. Het merk wat inmiddels ook ver buiten Nederland verkocht wordt en al een groot aantal eigen winkels heeft mogen openen, gaat als een speer.

Disneyland Parijs

Ook haar active wear label NIKKIE SPORTS en kinder kledinglijn NIK & NIK zijn razend populair.
Vorig jaar lanceerde ze nog haar high end lijn in samenwerking met topmodel Kate Moss genaamd: SELECTED by Kate Moss en afgelopen december showde ze met veel succes haar lente/zomer 2018 collectie NIKKIE x Disney in Disneyland Parijs.

FIFTH HOUSE

Dat Nikkie niets te gek is bewijst ze ook dit keer. Plessen lanceert deze zomer haar vijfde kledinglijn, toepasselijk genaamd FIFTH HOUSE.
Als gezicht voor deze nieuwe lijn weet zij niemand minder dan ons oer Hollandse topmodel Doutzen Kroes te strikken!

Doutzen Kroes

De nuchtere Friezin past volgens Nikkie perfect bij deze nieuwe collectie. Doutzen is lief, een bijzonder knappe verschijning en waanzinnig mooi.
Ze heeft een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure zonder poespas én is nuchter, ze staat met beide benen op de grond.
Daar hou ik van en dat is ook precies wat we met FIFTH HOUSE willen uitstralen. Een match made in heaven! Aldus Nikkie Plessen.

De nieuwe collectie laat zich het beste omschrijven als ' Modern Classic ' en zal bestaan uit kleding van rijke en natuurlijke materialen, met cleane lijnen en een comfortabele pasvorm.
We moeten helaas nog wel even geduld hebben. Naar verwachting ligt de nieuwe collectie vanaf juli in de winkels.

 

Redactie

Redactie

Top