Nike Air Max 90 wordt 30 en viert dat met 3 nieuwe modellen!

Nike Air Max 90 wordt 30 en viert dat met 3 nieuwe modellen!

Nike Air Max 90 is 30 jaar geworden en dat moeten we vieren! Nike brengt daarom 3 nieuwe modellen uit. Helaas moeten we nog even wachten tot ze uitkomen, maar je kunt ze hieronder wel alvast bewonderen. 

Al 30 jaar Air Max 90

De Nike Air Max 90 (of Nike Air Max III) werd geboren in 1990 en is uitgegroeid tot één van de meest populaire modellen van Nike, voor zowel mannen als vrouwen. Het is tegenwoordig niet weg te denken dat zowel mannen als vrouwen op deze Nikes lopen, maar de Air Max 90 is populair geworden door de hiphopcultuur en gabberscene. 

De Air Max 90 is een lichte sneaker en heeft een demping systeem over de gehele zool waardoor de schoenen heel comfortabel lopen. Je herkent de schoen gelijk door het luchtkussentje in de hak. 

Combineer de Nike Air Max 90 met verschillende outfits

De Nike Air Max 90 zie je voorbijkomen in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Hierdoor past de schoen bij veel verschillende outfits. De schoen past bijna onder elke broek of jeans. En als je het durft, de schoen kun je zelfs combineren met een leuke rok 🙂

Ben je benieuwd hoe de nieuwe modellen eruit zien? Lees dan snel verder!

Air Max 2090 

Het eerste model is de Nike Air Max 2090. Volgens de designers van Nike is deze schoen gebaseerd op de toekomstige elektrische auto. Zelfs de kleuren zouden zijn afgestemd op een elektrische auto in 2090. Dit model kun je in het voorjaar van dit jaar (2020) al kopen. 

Hoewel dit model is gebaseerd op de Air Max 90 van 30 jaar geleden kun je zien dat er ook een aantal aanpassingen zijn gedaan. Nike heeft het logo verplaatst en het luchtkussentje ziet er iets anders uit dan dat we gewend zijn. 

The Future of Air Nike DC
Nike Air Max 2090 shop je dit voorjaar bij Nike.com

Air Max Verona (dames) 

De dames variant van de Air Max 90 kun je al vanaf 15 februari aanschaffen. Deze mooie roze sneaker is gebaseerd op de één van de eerste Air Max schoen voor vrouwen, die in 1992 is ontworpen. 

De Air Max Verona kun je kopen in drie verschillende kleur varianten. De eerste twee zijn al bekend, maar over de laatste is Nike nog erg geheimzinnig. Nog even afwachten dus….  

Nike Air Max Verona DC
Nike Air Max Verona Shop je binnenkort bij Nike.com

Nike Air Max 90 FlyEase 

De Nike Air Max 90 FlyEase lijken het meest op de 90’s versie van de originele Air Max, maar is toch vernieuwend door het vleugeltje op de achterkant. Je schuift je voet gemakkelijk in de schoen en klap je het vleugeltje weer omhoog zodra je er in zit.

De kleuren zijn gebaseerd op de jaren 90 en ze zijn vanaf 9 maart te koop.

Redactie

Redactie

Top