De mooiste party outfits voor tijdens de feestdagen!

De mooiste party outfits voor tijdens de feestdagen!

Het is fijn om met comfortabele kleding op de bank te hangen, maar het kan ook leuk zijn om zo nu en dan een party outfit aan te trekken!

En welke dagen zijn hier nou beter geschikt voor dan de feestdagen? Tijdens de feestdagen wordt er feest gevierd.

Vrienden en familie komen bijeen om bij elkaar te zijn en te genieten van lekker eten. Van tevoren kan het stressvol zijn. Wat doe je aan? En hoe maak je jouw outfit af?

Wij geven daarom tips waardoor jij - man of vrouw - de feestdagen met gemak doorkomt!

Uit je comfort zone

Laten we vooropstellen dat je met een 'little black dress' als vrouw tijdens de feestdagen altijd goed zit. Deze is gemakkelijk te stylen en oogt al snel elegant.

Toch kan het leuk zijn om eens wat anders uit te proberen. Een party outfit waarmee je meer opvalt en die je op andere dagen niet zo snel aan zou doen.

Hetzelfde geldt voor de mannen. Mannen zijn geneigd vaak dezelfde soort overhemden te dragen. Stap eens uit je comfort zone en geef andere opties een kans!


Party outfits voor vrouwen

Een smoking is tegenwoordig niet alleen maar voor mannen. Vrouwen kunnen deze ook prima dragen. Tevens is de smoking verkrijgbaar in de vorm van een jurk: de smoking jurk.

Heb je tijdens de feestdagen een werkfeest? Probeer de smoking jurk dan eens uit. Denk aan een off-the-shoulder exemplaar met pumps eronder. Een elegante outfit, waarin je lef uitstraalt.

Een tweede optie is een jurk in een kerstkleur. Met kerstkleuren kun je denken aan groen, rood en goud. Kies een lange metallic wikkeljurk.

Qua design zijn ze simpel, waardoor je ze prima kunt aankleden met verschillende accessoires. Een lange ketting, riem en goudkleurige pumps. Succes gegarandeerd!

Tot slot is zijde een mooie stof tijdens de feestdagen. Zijde is niet alleen geschikt voor lingerie, het functioneert ook prima als stof voor feestjurken.

Een rode jurk van zijde, met bijpassende hakken eronder. Hakken die hier mooi onder staan, zijn lace-up schoenen. Dit zijn hakken met zijden bandjes aan de enkels en onderbenen - sexy en stijlvol!

jurkje party outfit bijenkorfblazer party outfit we
Bestel feestelijke jurkjes bij de Bijenkorf Bestel feestelijke blazers bij WE Fashion

Party outfits voor mannen

Voor mannen lijkt er wellicht minder keuze te zijn, qua party outfit, maar dit is niet waar. Heb je een feest met een casual thema? Dan is het leuk om strakke jeans, een coltrui en een colbert te dragen.

De jeans zorgen voor een nonchalante look, terwijl de trui en het colbert een chique touch hebben. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgrijze trui met horizontale strepen, en een colbert in het donkergrijs.

Het enige wat nog mist zijn nette leren schoenen in gebroken wit en de outfit is af!

Als tweede optie is het leuk om een 'aparte' kleur voor jouw broek uit te zoeken. Op dit moment zien we veel bordeauxrode broeken bij mannen.

Combineer deze broek met een wit overhemd en donkerbruine schoenen.

Tenslotte zijn ruitjes een goede keuze. Een zwarte jeans, grijs T-shirt met een geruit colbert.

Om een beetje in de kerstsfeer te blijven, is een colbert met groene ruitjes een prima optie. Met deze drie party outfits ben je feestelijk, doch stijlvol gekleed.  

party outfit feestdagen we colbertparty outfit feestdagen pak bijenkorf
Shop feestelijke colberts bij WE Fashion Shop feestelijk pak bij Bijenkorf
Redactie

Redactie

Top