De mannentas: hipper dan hip

De mannentas: hipper dan hip

Wie zegt dat een tas uitsluitend voor vrouwen bedoeld is, heeft de laatste trends nog niet goed begrepen. Een mannentas is juist een prachtig mode-item voor de man die met de jaren stijgt in populariteit. Tijd om kennis te maken met het modieuze item: de mannentas!

De reden waarom iedere man een mannentas moet hebben

Come on… Dat borstzakje om je pennen, je visitekaartje of je gum in te bewaren is zó niet meer van deze eeuw. Een volgepropte borstzak is niet praktisch en laten we eerlijk zijn, het staat alles behalve elegant.

Een herentas is beide: praktisch en elegant. Ook als man heb je voor op kantoor of een afspraak genoeg spullen om mee te dragen. Een laptop, lunch, werkgerelateerde documenten, je agenda en mobiel. Maar naast een tas voor het werk zijn ook nog genoeg andere situaties waarbij een tas nuttig kan zijn.

Die herentas heb je dus echt nodig, én het liefst eentje die ook nog trendy en modieus is. Wat voor stijl je ook hebt, nonchalant, vintage, sportief, klassiek of hippie-stylish, die tas vind je in alle soorten en maten.

Aan keuze geen gebrek

Een herentas is niet alleen een egaal gekleurde rugzak met een rits. Maak je maar geen zorgen. Ook hiermee kun je oneindig variëren, net zoals vrouwen dat doen.

Business tas
Natuurlijk mag de zakelijke tas niet missen. Klassiek, prachtig leer en mogelijk met een laptop-vak. Met zo'n tas kan je met gemak je kantoorspullen meenemen en je outfit verrijken met een kek mode-item.

Sporttas
Je sportspullen onder je arm meenemen is niet handig. Bovendien is het ook niet hygiënisch en fris als je een uurtje actief bent geweest. Een sporttas biedt uitkomst. Je kan met gemak je sportkleding opbergen, een fles water meenemen en een tussendoortje pakken.

Handtas
Een handtas vormt bij uitstek de meest fashionable mannentas in z'n soort. Het deed z'n intrede in de modewereld als een designish verantwoord item. Koop je een handtas, dan gaat het met name om de esthetische waarde.

Schoudertassen
Een schoudertas is groot favoriet. Je kan het makkelijk meenemen en combineren met zowel je zakelijke als je casual outfit. Niet te vergeten: je kunt er makkelijk spullen in bewaren.

Shopper
Een shopper is functioneel én hip! De shopper is de grote broer van de handtas en perfect om veel (heel erg veel) spullen mee te nemen. Hoe groter, hoe beter.

Deze tassen-trends voor heren moet je kennen!

  • Trendy robuuste backpacks zijn in 2017 'je-van-het'. Smooth kleuren, natuurlijke materialen en een aardse uitstraling maken de mannentas.
  • Kwaliteitsweekendtassen bieden je hulp in nood. Het zijn de tassen voor veel spullen, maar in 2017 zijn ze ook nog eens slijtvast, bestand tegen weer en wind en beschikken ze over handige hulpzakjes.
  • Moderne aktentassen zal je veel terugzien in het straatbeeld. Je herkent deze items aan een scherpe elegantie, een relaxte zakelijke dresscode en soepel leer.

Dus heren, mannen, jongens, waar wacht je nog op? Zet die borstzak uit je hoofd en maak je outfit compleet met een mannentas.

Redactie

Redactie

Top