Mannen: Overleef de zomer met deze mode items!

Mannen: Overleef de zomer met deze mode items!

Jaarlijks zijn er in de zomer weer veel leuke modetrends voor mannen. Over het algemeen spelen mannen vaak met verschillende stijlen. Combinaties van klassiek, minimalistisch en urban komen vaak terug. Dit zijn de opvallendste trends van 2016!

Long-line shirts

Met een long-line shirt benadruk je je mannelijke silhouet. Zeker als je kiest voor een shirt met 3/4 mouwen, waarvan de mouwnaad lager valt dan je schouders. Brede schouders en een grote borstkas komen hierin mooi uit. De oversized shirts geven je een coole urban look. Draag de shirts met strakkere broeken en hou de rest van de outfit simpel.

Bomberjacks

Bomberjacks zijn een echte hit deze zomer. Een bomberjack is stoer en opvallend. Er zijn bomberjacks van veel verschillende materialen met elk hun eigen uitstraling. Draag je bomberjack boven een neutraal shirt zodat je jack de show steelt.

All-over prints

Shirts met grote logo's en teksten kan je beter in je kast laten liggen. Want deze zomer gaan we voor shirts met all-over prints. Oftewel een print die over het hele shirt verspreid is. Combineer deze shirts verder met egale kleuren. Het staat erg mooi om het te combineren met een kleur die ook voorkomt in de print.

Shirt heren BijenkorfShirts heren Mango
Shop shirts bij de Bijenkorf Shop shirts bij Mango

Broeken met scheuren

Broeken met scheuren zijn al langer een trend, en deze zomer blijft je deze trend zien. Vooral broeken met twee identieke scheuren bij de knieën zijn populair. Dit kunnen zowel skinny jeans of straight cut broeken zijn. Deze broeken kan je makkelijk met verschillende shirts combineren. Met scheuren in je broek zie je er in ieder geval niet braaf uit.

Hoeden

Hoeden zijn ten eerste in de zomer de perfecte accessoire tegen de brandende zon. Maar daarnaast maken ze je outfit ook echt af. Ze zeggen niet voor niets: een hoed maakt de man. Je valt echt op met een mooie hoed. Kies je voor een hoed van vilt? Let er dan op dat de kleur van je hoed past bij de rest van je outfit.

Shorts

Als het warm is kan je als man deze zomer er trendy uitzien door een een short aan te trekken. Er zijn verschillende lengtes, maar het is aan te raden om een short te kiezen die net boven de knie valt. Kortere shorts kunnen wel prima op het strand. Draag een short bijvoorbeeld casual door hem te combineren met een mooie riem en een net shirt dat je in je short stopt.

Shorts heren MangoShorts heren Bijenkorf
Shop shorts bij Mango Shop shorts bij de Bijenkorf

Loafers

Op het gebied van schoenen zien we veel loafers voorbij komen. Deze klassieke instappers zijn perfect voor een casual chique outfit. Rol je broek een beetje op voor een nonchalant effect. Met loafers aan je voeten zie je er meteen uit als een ware gentleman.

Redactie

Redactie

Top