Longsleeve shirt: back to basics

Longsleeve shirt: back to basics

Een longsleeve shirt, oftewel een shirt met lange mouwen is een heerlijk basic kledingstuk voor als het wat kouder is. Je kunt hem in alle kleuren en prints vinden, en daarom ook makkelijk combineren. Op zichzelf is 'ie 'wat saai'. Daarom is het leuk om wat meer uit te pakken met de rest van je outfit. Dit zijn verschillende longsleeves die verkrijgbaar zijn!

Gemêleerd longsleeve shirt

Gemêleerde longsleeves zijn geweven uit twee stoffen, waarvan er een meestal wit is. Omdat deze shirts uit verschillende kleuren zijn geweven, ogen deze shirts wat speels. Je kunt gemêleerde longsleeves gemakkelijk combineren met stoere jeans.

Prints & teksten

Er zijn veel longsleeve shirts te vinden met teksten of grote prints erop. Met deze longsleeves kan je heel goed jouw stijl laten zien en met teksten kan je zelfs bepaalde quotes of statements weergeven. Zorg er wel voor dat de tekst of de print echt bij jou past.

longsleeve shirt dames bijenkorflongsleeve shirt dames about youlongsleeve shirt dames mango
Shop longsleeves bij de Bijenkorf Shop longsleeves bij About YouShop longsleeves bij Mango

Unicolor

De shirts met lange mouwen zijn vaak in één kleur te vinden. Dit maakt ze makkelijk te combineren maar op zichzelf een beetje saai. Deze shirts kan je goed dragen onder een trui of vest, of met een sjaal.

Met gekleurde mouwen

Deze shirts zijn heel Amerikaans en hebben een casual uitstraling. In het algemeen worden ze meer gedragen door mannen maar ook bij vrouwen kan een longsleeve shirt met  gekleurde mouwen prima. Deze shirts zijn speels en jong.

Gestreept

De longsleeve shirts zijn erg leuk met een streepje. Dit geeft het een Franse (Bretonse) nonchalante look. Deze longsleeve shirts kan je prima zo boven een broek dragen.

Knoopjes

Sommige shirts met lange mouwen hebben in de hals een paar knoopjes. Doe er één of twee open om een speels effect te creëren. Deze shirts benadrukken je borst of decolleté. Ze kunnen soms lijken op een pyjamashirt, dus voorkom een 'pyjama look' look door er andere, contrasterende, kleuren en stoffen bij te combineren.

longsleeve shirt heren bijenkorflongsleeve shirt heren about youlongsleeve shirt heren we fashion
Shop longsleeves bij de Bijenkorf Shop longsleeves bij About YouShop longsleeves bij WE Fashion
Redactie

Redactie

Top