Hét Valentijnscadeautje voor je geliefde: lingerie!

Hét Valentijnscadeautje voor je geliefde: lingerie!

Hét perfecte Valentijnscadeautje voor jouw geliefde blijft toch de klassieker: lingerie.

De 14e van februari mag de liefde weer gevierd worden! Tijd dus om een cadeautje voor je geliefde te vinden. En als er iets romantisch is, dan is het wel lingerie. Elegant, uitdagend, kleurrijk of egaal: de opties lijken haast eindeloos. Maar, wat past eigenlijk het beste bij jouw geliefde?

Speurwerk

Lingerie valt soms lastig te kiezen, zeker met alle opties die er zijn. Wil je er zeker van zijn dat jouw Valentijnscadeautje in de smaak valt? Verricht dan eerst wat speurwerk.

Kijk, wanneer ze even de hond uitlaat of aan het douchen is, als een ware detective in haar kast om te zien wat haar stijl precies is. Draagt ze kleurrijke, basic of juist kanten lingerie? En misschien wel het aller belangrijkste; wat is haar maat?!

Dan weet je in ieder geval waar je in de winkel naar speuren moet, om een miskoopje voor te zijn…

Romantisch of uitdagend?

Bij lingerie hebben we snel een beeld. Zo zie je in actie- en misdaadfilms veelal de 'femme fatal' met uitdagende lingerie, zoals rood, zwart of zelfs panterprint, waarbij je aan de blik al kunt zien wat er gaat gebeuren.

Een andere vorm is weer heel lieflijk romantisch, zoals zacht kant, waarbij je voornamelijk pasteltinten tegenkomt en de vrouw in kwestie elegant-nonchalant de croissantjes op een balkonnetje in Parijs aan haar geliefde serveert.

Voor iedere vrouw heeft lingerie dan ook een andere betekenis: waar de één het doet om haar geliefde te verleiden, vindt de ander het gewoon mooi en draagt ze het altijd omdat ze zichzelf er goed in voelt.

Belangrijk is dus om im het geval van een Valentijnscadeautje voor lingerie te gaan waar zíj zich het meest prettig in voelt, want alleen dan komt het setje het beste naar voren…

Passend bij Valentijn

Valentijnsdag is de dag van de liefde: dit vraagt dus om romantiek. Een goede optie voor je Valentijnscadeautje is dan ook kant: dit kan zowel 'lief' als uitdagend zijn en is onder veel vrouwen een groot favoriet.

Zo kun je bij meer uitdagend voor donkere en warme kleuren gaan of juist kiezen voor romantische pasteltinten als lichtblauw of crème, want ook het lieflijke voorjaar komt langzaam in aantocht.

Ga dus voor een goede harmonie tussen 'Valentijn' en haar stijl: zo vind je zéker een geslaagd cadeautje.

Let wel op: Lingerie is enkel een cadeautje wanneer je als stelletje 'samen' bent. Ga je namelijk voor het eerst op date? Dan is lingerie niet bepaald gepast.

Met een bloemetje of een doos bonbons zal het eerste afspraakje nét wat succesvoller verlopen…

Check, check…

Wel is het verstandig om van te voren even na te gaan of jouw geliefde wel op een Valentijnscadeautje  als lingerie zit te wachten. Misschien voelt het als een ongemakkelijke situatie en doet ze het liever zelf of geeft ze er simpelweg niet om en maak je haar met -bijvoorbeeld- een sieraad gelukkiger.

Uiteindelijk gaat het erom of zíj het graag zou willen dragen en het niet enkel aantrekt voor diegene die het geeft.

Kortom, zorg dus voor dát setje lingerie dat bij haar past. Nu alleen nog zorgen dat je genoeg kaarsjes in huis hebt… 😉

Redactie

Redactie

Top