Lingerie: Hét kerstcadeau voor onder de boom!

Lingerie: Hét kerstcadeau voor onder de boom!

Kerstmis is één van de mooiste en meest romantische tijden van het jaar. Haardje aan, een versierde boom, hopelijk nog wat sneeuw en de gezelligheid van vrienden en familie.

Maar, misschien wil je ook graag een exclusief avondje met je geliefde spenderen. Je besluit dan ook een bijpassend cadeautje te vinden; iets dat de romantiek nog meer zal voeden. Want, vooral van dít kledingstuk weten veel vrouwen gelukkig te worden... 

Perfect cadeautje...

Lingerie: vaak wordt het beschouwd als sexy, eveneens lust opwekkend, maar ook romantisch en super vrouwelijk. Niet zonder reden wordt het door velen graag gedragen, zowel voor hun partner als voor zichzelf, want het kan je sensuele uitstraling 'net dat beetje meer' geven.

Hoewel het natuurlijk vooral het 'sexy' gehalte weet te benadrukken, is lingerie alsnog in allerlei kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan zeer weinig stof, dit is vaak erg gedurfd, maar ook meer kanten exemplaren die voornamelijk romantisch zijn.

Voor ieder type vrouw die er graag vrouwelijk uitziet, valt er dus wel iets te vinden waarin ze zich eveneens comfortabel voelt. En ja, hoe kun je de kerstavond romantischer afsluiten dan met een mooie set lingerie..?

Welk type lingerie?

Hoe mooi lingerie ook mag zijn, niet iedere vrouw voelt zich in een bepaald setje even fijn. Valt het op dat iemand zich wat ongemakkelijk in het setje gedraagt? Dan zal de lingerie ook minder 'uitkomen'.

Belangrijk is dus voor een setje te kiezen waarvan je weet dat je vrouw of vriendin dat zal waarderen. Is ze bijvoorbeeld even weg of een avondje uit? Speur dan eens als een ware detective door haar kledingkast om haar stijl te ontdekken; zó zul je zeker geen misstap begaan...

Juiste maat

Tsja, hoe kom je er nu achter wat de juiste maat is? Bij lingerie kan dat namelijk al gauw verkeerd gaan. Ga je bijvoorbeeld naar een lingeriezaak om een mooi setje te kopen? Neem dan eens -wel stiekem natuurlijk- een BH van haar mee.

Tijdens je speurtocht kun je deze bijvoorbeeld aan de verkoopster laten zien. Een schatting met de handen is vaak veel te onnauwkeurig, dus zorg voor 'bewijsmateriaal'...

Passend bij kerst

Het is natuurlijk kerst, dus ook je 'cadeautje' wil je hier op aanpassen. Ga je voor een wat meer gewaagde set? Denk dan eens aan warme, sensuele kleuren, zoals rood of donker aubergine. Of, misschien wordt het wel beige met zwart en kant...

Is je vrouw of vriendin wat meer romantisch aangelegd? Probeer dan voor de meer zachte kleuren, zoals poederroze, lichtblauw of misschien wel gebroken wit, te gaan. Zorg ook zeker voor een product met mooie stoffen, zoals luxueus kant, om het vrouwelijke nóg meer te benadrukken.

Sportieve lingerie is leuk, maar niet echt passend voor een 'romantische' kerstavond, dus probeer dat liever voor een ander moment te bewaren.

Ga deze kerst dus zeker eens voor een mooi lingeriesetje, verpakt als een aanlokkelijk presentje, gelegen onder de boom. Maar, zorg bovenal voor een exemplaar waar zij zich comfortabel én mooi in zal voelen...

 

Redactie

Redactie

Top