Koningsdag 2019: 10x stijlvol in oranje!

Koningsdag 2019: 10x stijlvol in oranje!

Koningsdag 2019! Wil jij dit jaar ook eens stijlvol voor de dag komen? Hieronder hebben we de 10 musthaves van dit jaar voor je op een rij gezet.

En of het nou zomers zonnig of lente fris wordt, hier vindt je een passende outfit voor ieder weertype.

Koningsdag 2019 voor dames

Het is natuurlijk makkelijk om een jeans en gympen aan te trekken, maar het is een feestdag! Je mag dus ook best een feestelijke outfit aan trekken.

Bij zonnig weer een leuk jurkje? Moet kunnen! Genoeg leuke koningsdag feestjes waar je zeker niet overdressed zal zijn.

Koningsdag 2019 voor heren

Laten we eerlijk zijn, mannen hebben net wat minder keuze qua outfits, maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat je niet stijlvol voor de dag kunt komen tijdens koningsdag 2019!

Durf jij het aan? Een knal oranje pak? Of ga je liever voor een klassiek overhemd?

Een warme trui

April doet wat 'ie wil en ook op Koningsdag weet je het nooit zeker. Soms heb je zonnebrand nodig, maar soms een winterjas...

Een mooie tussenoplossing is een lekkere trui of een mooi vest. Kies wel dan wel een oranje exemplaar, dan blijf je binnen het thema!

Jassen

Wordt er slecht weer voorspelt en zit buiten feesten zonder jas er echt niet in? Of ben je gewoon een koukleum? Kijk dan voor een leuke oranje jas.

Koningsdag schoenen

Om je stijlvolle koningsdag 2019 look helemaal af te maken moet je natuurlijk nog schoenen aan je outfit toe voegen. Ga je de hele avond dansen, dan is het wel fijn als je schoenen ook een beetje comfortabel zijn.

Maar ook hier geldt weer; hoe leuk is het om voor oranje te kiezen?!

 

 

Redactie

Redactie

Top