Kerstcadeaus: vind hier jouw inspiratie!

Kerstcadeaus: vind hier jouw inspiratie!

Kerstcadeaus: dit is het moment op ze te gaan shoppen. Heb je geen inspiratie? Dresscode.nl helpt je uit de brand en heeft een aantal leuke ideeën voor je.

December is de tijd van warmte, gezelligheid en -hopelijk- veel cadeautjes. Hoewel het altijd leuk is om iets te krijgen, weet het geven van een kerstcadeaus je misschien nóg wel gelukkiger te maken. Maar, wat geef je eigenlijk aan je vriend of je moeder? Wat is nu echt passend bij deze aankomende kersttijd?

Passende kerstcadeaus

Stel: iemand heeft niets op zijn of haar wensenlijstje staan, maar je wilt wel graag iets geven. Waar kun je dan aan denken? Zo kun je voor een kleinigheidje kiezen, mocht je toch iets willen geven, maar ook voor een groter cadeau gaan wanneer je echt je waardering uit wilt spreken voor iemand die voor jou belangrijk is.

Cadeau inspiratie

Wil je graag weten wat binnen jouw budget past, maar wat eveneens leuk is om te geven? Hieronder vind je jouw kerstcadeau-inspiratie!

Kleinigheidjes

Ga je voor een cadeau met een laag prijsje? Dan zijn ook hier genoeg opties voor te vinden. Is je zus of moeder echt een koukleum? Denk dan eens aan vrolijke kerstsokken of misschien wel een grote mok met kerstdecoratie.

Of, misschien houdt iemand wel van uiterlijke verzorging en past een lekkere bodylotion of een verzorgend haarproduct van een bekend merk wel helemaal bij hem of haar. Ook zou je natuurlijk aan leuke oorbellen of misschien iets voor in huis kunnen bedenken. Zoals geurstokjes of -kaarsen

Net een beetje meer...

Mag het wel iets meer zijn dan kleinigheidjes? Dan val je -qua keuze- met je neus in de boter. Een klassieker blijft natuurlijk de rijk gedecoreerde kersttrui, maar ook ultrawarme onesies worden door velen, vooral jongeren, groots gewaardeerd.

Mag het voor jou iets 'serieuzer'? Denk dan aan een mooie sjaal met ruitprint, een verfijnde top of trui, misschien wel een lekkere parfum of een inspirerend boek waar iemand écht iets aan heeft. Eveneens kun je denken aan meer praktische cadeaus, zoals een externe oplader, eigenlijk áltijd handig, of een heerlijk warm plaid voor de koude winterdagen...

Dure kerstcadeaus

Soms wil je écht laten zien wat iemand voor je betekent: iets waar kerst zich natuurlijk uitstekend voor leent. In deze categorie mag je denken aan kerstcadeaus die iemand héél graag zou willen hebben, maar vaak niet koopt door de toch wat hoge prijs. Denk hierbij eens aan een mooi horloge voor je broer of een lingerieset of tas van een chic merk voor je vriendin.

Misschien zijn technische snufjes of hoogwaardig materiaal waar iemand -hobbymatig- graag mee werkt wel dé cadeaus die jij dit jaar gaat geven. Probeer dan ook -vóór je gaat kopen- eens te peilen, wel op subtiele wijze, wat diegene heel graag zou willen hebben, want niets is zo mooi als het kunnen geven van een super treffend cadeau!

En, wat je budget ook is, voor de kerst valt er áltijd iets te scoren; of het nu een handige mok of een mooi horloge wordt.

Redactie

Redactie

Top