Jumpsuit voor een bruiloft? Deze zijn geschikt!

Jumpsuit voor een bruiloft? Deze zijn geschikt!

Wat trek je als gast aan naar een bruiloft als er geen dresscode op de uitnodiging staat? Heb je ook altijd te weinig inspiratie om een leuke en gepaste outfit te vinden? Maak het jezelf dan gemakkelijk en trek een jumpsuit aan! Een jumpsuit is nét even wat anders dan een jurkje en kan ontzettend chique staan. 

En ze zijn dit seizoen helemaal hip! Je kan ze in alle soorten en maten vinden en ze zitten vaak ook nog ontzettend comfortabel. Ze zijn stoer, maar ook heel vrouwelijk. Het is dan ook niet gek dat ze razend populair zijn. Maar welke zijn het meest geschikt voor een bruiloft?

Chique en klassiek jumpsuit

Met deze jumpsuits zit je nooit fout. De klassieke jumpsuits zitten niet te strak om je lichaam, maar accentueren je taille vaak met een mooie riem of elastiek. Ook zijn vaak beide schouders bedekt en kan je kiezen uit een wijde of nauwe broekspijpen.

Deze jumpsuit kun je goed combineren met een mooie hak. Wil je niet te chique? Ruil die hakken dan eens in voor een nette platte schoen. 

One shoulder of strapless? 

Als je liever iets gewaagder wilt, probeer dan een one-shoulder of strapless variant. Deze jumpsuit is sexy, maar hiermee outshine je de bruid niet. Kies je voor één blote schouder of voel je je pas echt sexy met beide schouders bloot? 

Draag bij deze jumpsuit een mooie ketting om je blote hals nog extra te accentueren en maak je outfit af met een mooi jasje.

Jumpsuit met print

Ben je uitgenodigd voor een zonnige en zomerse bruiloft? Kies dan voor een pak met een leuk printje. Hiermee fleur je je outfit helemaal mee op en pas je in de zomerse stijl van de bruiloft. 

Kies je voor een casual look? Combineer ze dan met sandalen of ballerina’s!

No go’s 

  • Trek niet een te strakke jumpsuit aan. Het kan iets teveel aandacht vragen van familie of vrienden van het bruidspaar en dit is natuurlijk niet de bedoeling. 
  • Jumpsuits bestaan er voor elke gelegenheid maar er zijn wel een paar modellen die te casual zijn voor een bruiloft. Bijvoorbeeld een overall jumpsuit of een tuinbroek.
  • Het is natuurlijk een ongeschreven regel dat je geen wit draagt op een bruiloft, dit geldt natuurlijk ook voor een witte jumpsuit. Vermijd ook de kleuren créme of elk andere witte tint. 

Redactie

Redactie

Top