Inuikii schoenen: Dé musthaves voor deze winter!

Inuikii schoenen: Dé musthaves voor deze winter!

Het is dé musthave voor de winter: de Inuikii trend! Of wel iconische Inuit snowboots. Waar het eens de traditionele schoen van de Inuit-bevolking was, is het hedendaags een fashion item geworden.

Wil je het aankomende winterseizoen stijlvol omarmen? Dan is de Inuikii trend precies wat je hebben moet…

Modern-Classic Inuit

Where comfort meets fashion. De Inuit snowboot kent -volgens de Inuikii trend- de traditionele vorm als het authentieke model, gedragen door de Inuit.

Deze bewoners van het koude Groenland en Canada creëerden een soort 'snowboots', ook wel Mukluks of Kamik. De vorm van deze Kamik vormt hedendaags nog altijd de modieuze basis.

Wel zijn de Inuikii schoenen gemoderniseerd volgens de najaarstrends van 2019. Zo kun je kiezen voor stoer leer of juist een catchy print.

Heb je liever een zachte uitstraling? Ga dan voor het subtiele suède…

Inuikii geeft winterse bescherming

Niets is zo vervelend als het hebben van koude voeten. En, de stoere Inuit sneakers en boots? Die weten daar wel raad mee!

Deze Inuit schoenen zijn namelijk volledig bestand tegen de winter. Dit komt met name door de hoogwaardige materialen. Niet alleen zijn de schoenen heerlijk warm, eveneens weten ze water af te stoten.

Zelfs voor een wandeling in de sneeuw zijn ze geschikt! En, ben je misschien bang voor een gênante valpartij? Met deze boots ben je veilig, want de zool heeft een antislip.

Scheelt je weer een paar blauwe plekken...😉

Catchy prints, zachte pastels

‘’Ik kan niets vinden dat bij me past.’’ Bij de Inuit schoen gaat dát gelukkig niet op.

Neon kleuren, dierenprints, artistieke dessins, klassiek dog-tooth, pastels, leder of teddy zacht: de Inuit boots weten alle trends van dit najaar tegemoet te komen!

Ook voor jou zal er zéker eentje tussen zitten, passend bij jouw stijl. Of, ga voor een speelse look en kies voor een contrast.

Dus, lekker warme voeten én een modieuze look? Ga voor de musthaves van de Inuikii trend.

Unisex

Net als bepaalde sneakermerken, waaronder Converse All Stars, is de Inuikii een unisex model. Dit betekent dat zowel mannen als vrouwen het kunnen dragen.

Wel zie je bij mannen voornamelijk stoere materialen, zoals leer en suède. De kleuren zijn veelal egaal en op basis van sobere tinten zoals zwart en beige.

Voor de vrouwen zijn er wat meer mogelijkheden, want ook printjes en pastels behoren tot de opties. Tsja, verschil moet er zijn...😉

Inuit snowboots: Hoe te combineren?

De Inuit sneakers en boots kun je op meerdere manieren combineren, waaronder met comfy materialen. Denk hierbij aan een jeans met een knitted pullover. Vooral lichte aardetinten passen goed bij deze stijl.

Of, ga voor een zwart-leren broek met een camelkleurige coat in combinatie met lichtbeige, sùede boots.

Je kunt de look zo speels, chic of stoer maken als je zelf wilt. Ook spelen met contrasten past volledig bij de najaarstrends van 2019.

De Inuit snowboots zijn dé musthaves van dit najaar: lekker warm, maar ook super stijlvol. Wil je comfortabel én modieus de winter in? Ga dan voor de Inuikii trend!

Redactie

Redactie

Top