Hunkemöller Bikini: Anna Nooshin collectie

Hunkemöller Bikini: Anna Nooshin collectie

Als je aan badmode denkt, dat denk je natuurlijk aan de Hunkemöller. Het bekende lingerie- en badmode warenhuis staat al jaren bekend om zijn stijlvolle en hippe lingerie en badmode. Sinds enkele jaren gaat Hunkemöller de mooiste samenwerkingen aan met bekende vrouwen als Sylvie Meis, Doutzen Kroes en Kim Feenstra. Ook al is het buiten nog koud, toch zijn de nieuwste bikinitrends alweer bekend en komt Hunkemöller badmode natuurlijk weer met een bijzondere samenwerking. Vandaag is de nieuwe collectie van niemand minder dan Anna Nooshin uit en ik ben helemaal fan! Om je mee te nemen in de nieuwe collectie en alle andere badmode van Hunkemöller, hier alle ins en outs!

Collectie Anna Nooshin

Vandaag is de nieuwste collectie van Hunkemöller bikini uit en ik heb hier alles wat je moet weten! De nieuwste collectie van Anna Nooshin is stijlvol, stoer en functionaliteit staat voorop. De stoffen zijn allemaal van hoge kwaliteit waardoor je niet bang hoeft te zijn dat kleuren vervagen of de rek uit je broekje verdwijnt. Verder zie je in de collectie zowel badpakken als bikini's terug. Badpakken zijn volgens de laatste trends weer helemaal populair in 2017 en hier speelt Anna natuurlijk perfect op in. Uit haar interview in de Metro zegt Anna Nooshin: 'Ik ben meer fan van badpakken dan van bikini's. Dat zie je in de collectie terug. Ik houd ook van hoge broekjes en dingen die rondingen accentueren. Die mag je als vrouw best laten zien'.

De Hunkemöller badmode is geïnspireerd op reislust en buitenlandse avondturen. Vooral het functionele aspect is hieruit ontstaan. Verschillende badpakken zijn zo ontworpen dat ze ook als top gedragen kunnen worden. Zo hoef je weer minder spullen in je koffer mee te nemen. Daarnaast zijn de badmode artikelen zo ontworpen zodat elke vrouw: groot, klein, dik, dun ze dragen kan. Anna Nooshin zegt hierover: 'Niemand mag zich buitengesloten voelen. Je hoort vrouwen al te vaak zeggen dat iets haar waarschijnlijk niet zal staan'. Ik ben fan en vind elk onderdeel even mooi. Zie en shop hier de gehele collectie van ANNA!

Hunkemöller Veterbikini Anne NooshinHunkemöller Mad Love badpak Anne NooshinHunkemöller High waist bikini Anna Nooshin
Veterbikini van Anna Nooshin Mad Love badpak van Anna Nooshin  High-Waist rode bikini van Anna Nooshin
Hunkemöller Halter bikini Anna NooshinHunkemöller Veterbadpak Anna NooshinHunkemöller Bandeau bikini Anna Nooshin
Haltertop bikini van Anna Nooshin  Badpak met veters van Anna Nooshin Bandeau bikini met glam van Anna Nooshin

Hunkemöller Badmode

Naast de nieuwe badmode collectie van Anna Nooshin, heeft Hunkemöller nog veel meer mooie badmode ontworpen voor 2017. Van de triangel bikini's tot de beugelbikini's, van kleine broekjes tot High-waist broekjes en vergeet de hippe badpakken niet! Om je een beetje te helpen heb ik mijn favorieten items hieronder voor je op een rij gezet. Kom maar op met die zomer!

Redactie

Redactie

Top