Bodywarmer, stijl en comfort gaan perfect gepaard

Bodywarmer, stijl en comfort gaan perfect gepaard

De bodywarmer was op zijn modieuze hoogtepunt in de jaren '90. Maar inmiddels komen bodywarmers langzaamaan terug. Vooral mannen kunnen dit kledingitem op een stijlvolle, urban manier dragen. De bodywarmers van nu hebben klassieke kleuren als zwart, donkerblauw of donkergroen. Daarnaast is de pasvorm van de bodywarmers veranderd ten opzichte van 20 jaar geleden. De bodywarmers van nu zijn slanker en zijn gemaakt van lichtere en luxere materialen. Van één ding ben je verzekerd met een bodywarmer tijdens koude dagen, jij heb het lekker warm!

Bodywarmer outdoor

Ten eerste zijn bodywarmers een heerlijk kledingstuk om aan te trekken als je naar buiten gaat. Ga je een dag buiten werken, wil je een flinke wandeling maken, of ga je zeilen? Dan is dit het perfecte kledingstuk om aan te trekken. Je kunt je er goed in bewegen en hij houdt je lekker warm. Combineer je bodywarmer met een shirt met lange mouwen van een ademende stof, als katoen en neem voor de zekerheid een jas mee voor als het wat kouder wordt.

Stoer en urban

Je kunt bodywarmers ook op een gewone doordeweekse dag dragen. Combineer je bodywarmer bijvoorbeeld met een geruit overhemd en een nette pantalon voor een stoere urban look. Bodywarmers combineren ook leuk boven een spijkerbroek. Zo krijg je een speelse combinatie die perfect is voor een dagje naar het park.

Casual chic

Je kunt bodywarmers tegenwoordig ook bij een casual chic outfit dragen. Er zijn al heel wat mannen gespot die bodywarmers  durven te combineren met een klassieke outfit. En dat is ook niet heel gek want een bodywarmer is eigenlijk gewoon een gewatteerd gilet. Lijkt dit je wel wat? Draag de hem dan dicht onder een colbert en laat het colbert open hangen. Of draag de hem juist boven een colbert. Kies bij deze stijl voor een dunne bodywarmer in een rustige kleur die goed past bij de rest van je outfit. Ook is een bodywarmer met knopen wat beter geschikt voor deze 'look' omdat dit wat netter oogt dan een bodywarmer met een rits.

Sporty chique

Een leuke stijl waarmee je bodywarmers als vrouw kunt combineren is de sporty chique stijl. Draag een mooi getailleerde bodywarmer en combineer deze met een strakke broek en een halflang t-shirt met een sportieve print hierop. Draag hieronder mooie sneakers, of maak de outfit wat chiquer en draag er hakken onder.

bodywarmer heren bijenkorfbodywarmer dames bijenkorfbodywarmer heren
Shop heren bodywarmers bij de Bijenkorf Shop dames bodywarmers bij de BijenkorfShop heren bodywarmers bij Mr Porter
Redactie

Redactie

Top