Pantalons, een hippe zakelijke toevoeging voor je garderobe!

Pantalons, een hippe zakelijke toevoeging voor je garderobe!

De pantalon is een nette broek die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Dat is niet voor niets, want het is een heerlijke broek die je makkelijk combineert, en die vaak voor zakelijke gelegenheden wordt gedragen. Maar bovenal is de pantalon een kledingstuk dat eigenlijk heel goed bij veel verschillende outfits past.

Pantalons voor vrouwen

Power-Suit

Kies voor een pantalon die tot je enkels komt en combineer deze met een lange blazer in een bijpassende kleur om zo een pak te vormen. Draag hier een mooi overhemd of een zijde top onder en je ziet er uit om door een ringetje te halen. Combineer het met bescheiden sieraden en nette schoenen als hakken of ballerina's. Een zakelijke outfit die exact de juiste combinatie van speelsheid en serieus naadloos combineert.

Net en vrouwelijk

Een pantalon kan heel vrouwelijk zijn en geeft je tegelijkertijd een sterke uitstraling. Kies voor een pantalon die slank gesneden is voor een mooi vrouwelijk silhouet. Draag de pantalon met een elegante zijden blouse en een stijlvol paar hakken. Een elegante en professionele outfit.

Party time!

Kies voor een 7/8 pantalon en combineer deze met een mooie top. Sleehakken eronder, opvallende clutch erbij en je bent ready to party! Je kunt bij feestjes ook een pantalon met een goede print dragen.

Streetstyle

Draag je pantalon stoer en 'urban' door hem een beetje op te rollen en er sneakers onder te dragen. Combineer het met een statement T-shirt en een leren jasje. Of maak de outfit meer 'casual-chic' door er een overhemd en los vallende trui boven te dragen.

Pantalons voor mannen

Het pak

Dit is de klassieke manier om een pantalon te dragen; als onderdeel van een pak. Het is erg belangrijk dat je pantalon goed zit. Let erop dat deze net op de hak van je  schoen valt, niet te strak zit maar ook weer niet te los valt. Draag de pantalon met een bijpassende blazer, of doe origineel en draag een blazer in een andere kleur (minder formeel). Combineer het met een mooie bijpassende leren riem en nette schoenen.

Feestelijk

Dit is een perfecte combinatie voor een feest waarbij je stijlvol voor de dag wilt komen. Kies voor een pantalon in een kleur als marineblauw, donkergroen of donkerrood en draag hier een net overhemd boven. Rol de pijpen van je pantalon een beetje op en draag er loafers onder. Een mooie zonnebril of hoed erbij en jij bent de gentleman van het feest. Durf je een stapje verder te gaan? Ga dan compleet Jort Kelder en draag er bretels bij!

Urban cool

Een pantalon past ook heel goed bij een coole 'urban' stijl. Kies voor een grijze pantalon en combineer deze met een mooi vallende trui. Rol de pantalon een beetje op en draag er toffe sneakers onder. Een leuke accessoire bij deze look is een leren rugtas.

 

Redactie

Redactie

Top