Hippe handschoenen voor de koude winterdagen

Hippe handschoenen voor de koude winterdagen

Handschoenen zijn buitengewoon prettig om te dragen op een koude winterdag. Ze houden je handen lekker warm als het buiten ijskoud is en zijn daarom niet weg te denken uit je winterse outfit. Dit zijn de handschoenentrends voor 2018/2019!

Hippe handschoenen voor vrouwen

Halflange handschoenen

Halflange handschoenen zijn heel erg elegant en ook nog een extra warm. Ze passen goed bij een jas met een wat wijdere mouw. Kies voor een kleur die net anders is dan die van je jas zodat je handschoen lekker opvalt.

Leder

Leer is erg chique, maar ook warm. Daarom is de leren handschoen al jaren mateloos populair. Ga voor klassiek zwart, of kies voor een leuke kleur als lichtroze of bordeauxrood.

Lammy wanten

Officieel is dit geen handschoen. Maar de want is wel het broertje van de handschoen.  Wanten van lammy leer zijn heerlijk warm én o zo leuk. Perfect voor een speelse touch!

Hippe handschoenen voor mannen

In de winter zijn stijlvolle handschoenen je beste vriend. Er zijn stoere en erg mannelijke varianten te vinden die goed passen bij verschillende kledingstijlen.

Met open vingers

Deze zijn heel handig voor als je nog wilt kunnen typen op je telefoon. Ze houden je handen warm, maar houden je vingers vrij. De gebreide handschoen, in een mix van twee kleuren wol zijn erg stoer.

Wol met leren afwerking

Wollen handschoenen staan mannen erg mooi omdat dit een wat grovere stof is. Er zijn leuke varianten die stoere leren details hebben. Erg leuk voor deze winter! Kies bijvoorbeeld voor een lichtgrijze kleur. Het is bovendien erg stijlvol om de kleur van je handschoen terug te laten komen in je sjaal en/of muts.

Leder

Bij een leren handschoen denk je misschien al snel aan elegante handschoenen voor  vrouwen. Maar ze zijn er ook in moderne uitvoeringen voor heren. Deze hebben kleine accentjes als een leren riempje zodat ze wat stoerder zijn. Ze zijn klassiek en passen daarom goed bij een zakelijke outfit.

Redactie

Redactie

Top