Er op je Paasbest uitzien? Dit trek je aan!

Er op je Paasbest uitzien? Dit trek je aan!

Het voorjaar is weer begonnen. Dat betekent dat het zonnetje weer begint te schijnen en alles begint te bloeien. Iedereen is vrolijk en alle voorraden in de winkels zijn weer aangevuld met de nieuwste voorjaarskleding. 

Het begin van het voorjaar betekent ook dat het feestelijke paasfeest weer op komst is. Een mooie gelegenheid om de beste outfit te scoren en er op je paasbest uit te zien. 

Met Pasen op je Paasbest

Dit jaar wordt Pasen gevierd op zondag 12 april en maandag 13 april. Dit betekent voor velen een extra vrije dag!  

Vaak vergeten we waarom we Pasen vieren. Het paasfeest is een christelijk feest. Het wordt gevierd, omdat Jezus is opgestaan uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging.

Vroeger werd het feest herdacht met een bezoek aan de kerk, maar tegenwoordig wordt dit feest meestal gevierd met een uitgebreide paaslunch, waarbij er onbeschaamd veel paaseitjes wordt gegeten. De perfecte gelegenheid om een toffe outfit te kiezen dus. Maar wat trek je dan aan? 

Vrolijke paas outfit

Het zonnetje schijnt en de hele familie is over de vloer. Het paasfeest is een ontzettend vrolijk feestdag. Stem je outfit hier op af door te werken met vrolijke kleuren. Kies de kleuren van de lente, bijvoorbeeld geel en groen. 

Is het zonnetje echt doorgekomen en is het warm genoeg voor blote benen? Wees dan niet bang om voor een jurk te kiezen met een vrolijke print.

Klassiek paasbest

Wordt er van je verwacht dat je op je Paasbest uit ziet? Kies dan voor iets klassieks. Een klassieke outfit is vaak stijlvol en erg netjes. Klassieke kleding herken je vaak aan een mooi aansluitend pasvorm. Denk hierbij aan een mooie colbert/jasje en een leuke rok of nette broek. 

De truc is om niet alleen je outfit te laten shinen, maar er van top tot teen verzorgd uitzien. Trek een mooie panty onder je rok, besteed extra aandacht aan je nagels en vergeet niet om je haar op te steken. 

Mix casual met chic

Is de paaslunch nooit zo’n groot event bij jou thuis en wordt er niet van je verwacht dat je er super chique uit ziet? Kies dan voor een casual look en mix het met chique elementen. Op deze manier zie je er dan toch op je paasbest uit, zonder te overdressed te zijn. 

Trek eens een paar mooie hakken aan onder je skinny jeans of trek een leuk jurkje aan en combineer dat met een mooi jasje. Je kunt echt alles mixen, als je maar creatief bent!

Redactie

Redactie

Top