De witte jas van Meghan Markle

De witte jas van Meghan Markle

Prins Harry en suits actrice Meghan Markle zijn verloofd!

De Britse media speculeerde al enige tijd over een op handen zijnde verloving, maar op 27 november kwam er een einde aan de geruchten en werd bekend dat de verloving officieel is.

Een maand geleden ging Harry voor de beeldschone Amerikaanse actrice op zijn knieën. 

Met een filmpje geschoten in de tuinen van Kensington Palace toonde de twee zich voor het eerst als verloofd koppel aan de pers. Daarna volgde een interview waarin het smoorverliefde paar hand in hand vertelde over het romantische aanzoek. 

De jas

Waar iedereen het meteen over had was de hagelwitte jas die Meghan tijdens de aankondiging droeg.

De jas van het Canadese modemerk Line the Label was dan ook binnen no time uitverkocht. De directeur John Muscat verteld dat ze zelfs genoodzaakt waren de webshop tijdelijk uit de lucht te halen. 

Het merk had haar de jas eerder dit jaar cadeau gedaan en de inmiddels wereldberoemde jas zou volgens Muscat een van haar favoriete kleding stukken zijn. Ze zou er 4 van in haar bezit hebben in verschillende kleuren.

witte jas mango Meghan Marklegroen jurk jurkje bijenkorfbeige pumps meghan markle omoda
Shop een witte jas bij Mango Shop groene jurkjes bij BijenkorfShop beige pumps bij Omoda

Uitverkocht

Line the Label prijst Meghan voor haar stijlgevoel en is zeer vereerd dat ze tijdens dit bijzondere moment heeft gekozen voor een jas uit hun herfstcollectie.

De jas hebben ze dan ook meteen omgedoopt tot de 'Meghan coat'.

Helaas is de jas uitverkocht, dus mocht je de 'Megan coat' zelf ook willen er is inmiddels een wachtlijst. Geen zin om daar op te wachten of is de ruim €500,- die de jas kost je net iets te veel, er zijn genoeg betaalbare alternatieven te vinden.

Jurkje met pumps

Onder de mooie witte jas droeg Meghan Markle een prachtig donkergroen koker jurkje van P.A.R.O.S.H. tot net over de knie. Daaronder droeg ze beige pumps met veters van het merk Aquazzura. 

Ook deze twee fashion items gingen na de bekendmaking van de verloving als warme broodjes over de toonbank en zijn inmiddels uitverkocht.

The Royal Wedding

In mei 2018 zal het verloofde paar in het huwelijksbootje stappen. Voorlopig zal het voor iedereen nog een verrassing zijn welke ontwerper de eer heeft de jurk van Meghan te mogen ontwerpen.

Tot die tijd zullen de ogen in ieder geval op het nieuwe stijlicoon gericht zijn en zullen mode merken een gat in de lucht springen als Meghan Markle een van hun fashion items draagt!

Redactie

Redactie

Top