Modekleuren voor de herfst van 2016

Modekleuren voor de herfst van 2016

We kunnen er niet omheen, het is alweer bijna herfst! Maar elk nadeel heeft z'n voordeel, want een nieuw seizoen betekent ook dat er nieuwe collectie in de kledingwinkels hangt. De modekleuren voor deze herfst zijn verrassend kleurrijk. Dit zijn de herfst kleuren van 2016:

Modekleuren herfst 2016 - Mannen

Riverside

Riverside is een diepe koele donkerblauw met een rustige en chique uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een pak in deze kleur, een welkome verandering van de krijtstreep pakken. Of draag een trui in de riverside kleur en combineer deze met andere blauwtinten in de rest van je outfit.

Sharkskin

De naam van de kleur maakt meteen duidelijk hoe deze eruit ziet. De kleur is gelijk aan het grijs van de huid van een haai. Het is een koele en lichte kleur die makkelijk is te combineren met andere kleuren. Maar ook met wit staat Sharkskin prachtig en clean. De kleur is neutraal, stijlvol en vernieuwend. Sharkskin is een perfecte kleur voor een warme dikke jas, vooral omdat de kleur zo makkelijk te combineren is.

Spruce Green

Dit is een groen om in gezien te worden. Het is een donkere maar toch felle kleur groen, die perfect past bij de kleuren van het najaar. Draag het subtiel in een accessoire als een horloge of sjaal. Of zorg ervoor dat mensen omkijken als je langs loopt in een broek in de Spruce Green kleur.

Modekleuren herfst 2016 - Vrouwen

Airy Blue

Airy Blue is een lichte koele kleur blauw. Deze kleur heeft een chique uitstraling. Kies voor een satijnen blouse in Airy Blue om deze chique uitstraling te versterken. Ben je meer op zoek naar een urban look? Hoodies komen terug deze herfst, en Airy Blue is een perfecte kleur voor een hoodie.

Aurora Red

Klassiek, opvallend en sexy. Dat is Aurora Red. Steel de show in een jurkje in deze opvallende kleur. Aurora Red straalt zelfverzekerdheid uit. Kleuren die mooi met Aurora Red te combineren zijn donkere tinten rood en koper. Een combinatie van deze kleuren maakt een prachtige herfst-look.

Spicy Mustard

Nog een kleur die opvalt deze herfst is de exotische Spicy Mustard. De diepe kleur mosterdgeel is bruisend, opvallend en warm. Draag Spicy Mustard met lichtgrijs voor een koele look. Of met Aurora Red en koper voor een warme herfstuitstraling. De kleur komt mooi naar voren in een grote wollen sjaal bij een outfit in grijstinten. Of draagt een klassieke halflange wollen jas in Spicy Mustard. Klassiek en toch vernieuwend.

Redactie

Redactie

Top