De 10 leukste kersttruien die je écht wil hebben!

De 10 leukste kersttruien die je écht wil hebben!

De leukste kersttruien kunnen tegenwoordig niet gek genoeg. Waar je vroeger nog een beetje voor schut liep met een rendier of een kerstboom op je buik, mag het vandaag de dag zo extreem als het maar kan. Want zeg nou zelf, als je dan een foute kersttrui aantrekt wil je ook de show stelen met de tofste. Dresscode heeft de 10 leukste kersttruien voor je op een rijtje gezet.

De leukste kersttruien voor dames

Dames hebben het makkelijk als het gaat om het combineren van een kersttrui. Hij kan heel goed op een leuke casual jeans of een mooie strakke skinny. Als je daar een paar goede pumps onder draagt heb je ondanks de casual kledingstukken toch een feestelijke look. Als je kiest voor een wat kortere trui kan je hem goed dragen op een rokje. Kies voor een plisé- of  leren variant. Hier kan je een dikke panty of maillot onder dragen met stoere laarsjes.

De leukste kersttruien voor heren

Ook heren kunnen de trui heel goed op een goede spijkerbroek dragen. Combineer je die dan weer met een nette veterschoen kan je zo prima naar een kerst diner. Wil je het meer casual dragen kunnen gympen ook. Ga je voor het eerst naar je schoonouders en is de dresscode "trek allemaal de leukste kerstruien aan", dan kan je hem voor een iets chiquere look ook combineren met een licht gekleurd overhemd er onder en mooie chino in bijvoorbeeld donkerblauw of -groen.

Kerst staat voor samen zijn

De leukste kersttruien trend van dit moment zijn de duo kersttruien! Lekker samen met je BFF of je nieuwe verkering in een mega trui. Of durf jij hem met je collega aan te toen tijdens foute kersttruien dag op 13 december? Je kan er zelfs een wedstrijd van maken: welk duo houdt het het langst uit, samen in één trui?!

De leukste Kersttruien met tekst

Je ziet steeds meer grappige woordspelingen op kersttruien. Ook op de traditionele Noorse trui zie je nu steeds vaker tekst tussen de klassieke patronen door. Ga je naar je schoonouders en wil je geen ongemakkelijke situatie, check dan even bij je lief of de humor van de tekst gewaardeerd zal worden door de schoonfamilie.

De Leukste Plus Size kersttruien

Ook als je een maatje meer hebt is het dragen van een kersttrui super leuk. Kies voor een ruim zittend model met een mooie strakke skinny spijkerbroek er onder. Dames maken het af met leuke enkellaarsjes of als je wilt gaan voor het wauw effect: pumps!

Kortom geen excuses meer, er is voor iedereen een leuke kersttrui te vinden!

Redactie

Redactie

Top