Black Friday 2018 alle kortingen op een rij!

Black Friday 2018 alle kortingen op een rij!

Vrijdag 23 november is het weer zo ver: Black Friday! De dag dat je flinke kortingen krijgt op heel veel verschillende producten!! En voor wie na Black Friday nog genoeg heeft van al dat shoppen is er op maandag 26 november ook nog Cyber Monday.

Zie jij in de chaos van alle kortingsacties door de bomen het bos niet meer? Dresscode.nl heeft de beste acties voor je op een rij gezet.

Bekijk hieronder welke shops mooie kortingen voor je hebben op Black Friday en/of Cyber Monday.

Heb jij nog lang niet alle Sinterklaascadeaus in huis? Dit is hét moment om ze met mega veel korting te kopen. Voor je het weet is het alweer 5 december.

En wat dacht je van een paar mooie outfits voor de feestdagen? De kerstborrel van werk, het kerst diner bij je schoonfamilie. Wat doe je dit jaar aan? December is al duur en druk genoeg, dus ook dit kan je tijdens Black Friday prima alvast scoren. Hebben is hebben toch?!

Dan nog een mooie nieuwe winterjas. We hebben lang mogen genieten van de Indian Summer en de zachte en warmste herfst ooit, maar nu is de winter toch echt begonnen. Heb jij al een winterjas gekocht of heb je het uitgesteld tot het echt koud werd. Nu is het moment om er een uit te zoeken. Er is nog volop keus en je shopt ze tijdens Black Friday soms al voor de helft van de prijs!

Kortom, reden genoeg om morgen lekker te gaan winkelen. Moet je werken, naar school of gewoon geen zin om je huis uit te gaan? Geen probleem! Online met korting shoppen is net zo makkelijk. Hoef je de kou ook niet in, wel zo relaxt!

Redactie

Redactie

Top