Bikini trends van 2019: deze moet je hebben!

Bikini trends van 2019: deze moet je hebben!

De bikini trends van 2019 laten weer de nieuwste én mooiste trends zien. De warme dagen komen eraan,  hoog tijd om een nieuwe bikini te scoren!

Een trendy look voor op het strand? Daar worden we toch allemaal een vrolijk van?!

Welke bikini trends passen bij jou?

Allereerst is het belangrijk om een type bikini te vinden die bij jou past. Zo kun je denken aan: 'Wat is het meest flatteus voor mijn figuur?' Of, waar voel jij je het meest prettig in?

Wil je graag 'zoveel mogelijk' laten zien of heb je het liever wat meer bedekt? Goed nieuws: in beide gevallen zul je genoeg passende bikini trends kunnen vinden! De trends laten je dan ook de meest modieuze modellen van het nieuwe jaar zien…

Bikini trends 2019

Moet een bikini praktisch zijn? Ja: je moet er toch wel fatsoenlijk mee het water in en ook uit kunnen. Maar… Eigenlijk wil je vooral dat de bikini er gewoon héél leuk uitziet!

Tegenwoordig wordt de bikini ook steeds meer als item onder iets gedragen, zoals een strandjurkje. Benieuwd naar de bikini trends? Dít zijn ze voor 2019!

Hoofdkleur: Geel

In 2019 weet geen enkele kleur zo te domineren als geel. Van koel citroen tot warm oker: de gele kleur weet overal terug te komen. Zoek vooral een type geel dat het beste bij jouw huidskleur past: zo komt de bikini het mooist naar voren.

Metallic tinten

Ga jij liever als een glanzend champagneglas het strand op? Ook dat is goed mogelijk! Dit jaar laten metallic tinten zich uitgebreid op items als bikini's zien. Van knallend goud tot licht, glanzend grijs: ook hier valt genoeg te kiezen.

Deze bikini trend is vooral sprekend door de lichte of juist knallend aanwezige glans. Badmode met glinsterende effecten? Ga voor de metallic bikini!

Geknoopte details

Veel bikinitops bezitten dit jaar geknoopte details. Vooral in de top in dit goed zichtbaar. Het middenstuk is hierbij 'vastgeknoopt', wat het geheel een speels effect geeft.

Waar je het voorheen bij kledingstukken zag, zijn ook de 2019-bikini's van deze modieuze details voorzien.

Dierendessins & botanische prints

De tropische wereld lijkt hier tot leven te komen! Op veel bikini's vind je namelijk de mooiste, exotische prints en dierendessins. Denk hierbij aan het mega populaire luipaard, maar ook tropische elementen als botanische prints.

Volant & vierkante halslijnen

Even iets anders dan de bekende bandeau- of triangeltop? In 2019 is vooral de vierkante uitsnede favoriet! Vaak gaat deze samen met zwierige volant-details, wat de look een luchtige uitstraling geeft.

Retro bikini trends

Houd je vooral van high-waist bikinibroekjes en oldskool prints als polkadots? Klein vreugdedansje!  Want, ook de retrotrend is het he-le-maal dit jaar. De kleuren rond het dessin zijn dan ook veelal rustig en zomers.

Liever een volledig egale kleur? Ook daarin zul je veel modellen tegenkomen.

 

Opvallend is vooral dat veel bikini trends dit jaar ook met elkaar gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een luipaard bikini met geknoopte details. Of, juist een gele bikini in 'modern-classic' retrostijl.

En, genoeg inspiratie gekregen om jezelf weer van een nieuwe strandlook te voorzien? Laat het bikini-jachtseizoen dan niet langer op je wachten…

Redactie

Redactie

Top