Bikini en stevige billen? Let hier op!

Bikini en stevige billen? Let hier op!

Je opent je laptop en begint uitvoerig de weersverwachting te bekijken. De aankomende week krijgt hoge temperaturen, dus die bikini kun je vast klaarleggen.

Toch zijn er veel vrouwen die niet graag badkleding aantrekken omdat het niet zo bij hun figuur lijkt te passen of doordat het broekje helemaal niet fijn zit.

Want, stel: je hebt stevige billen, waar moet je dan precies op letten?

Veelgemaakte fouten

Veel vrouwen zullen het herkennen: je staat voor de spiegel, je past een bikini die er aan de hanger geweldig uitziet, maar eenmaal aangetrokken, lijkt deze toch tegen te vallen.

Allereerst is badmode zo lastig omdat het voornamelijk ontworpen wordt naar de figuren van modellen met de zogenaamd 'perfecte maten'.

Dus, hoe kun je nu eigenlijk een succesvolle bikini vinden voor jouw stevige billen die jij op de stranden kunt dragen?

Tip 1: Winkel samen

Wanneer je een bikini past, zie je misschien niet wat een ander wel ziet. Winkel je bijvoorbeeld met je vriendin, moeder of zus? Dan kan ook zij haar mening geven.

Trek ook zeker verschillende stijlen aan, ook als je deze vorm nog niet gewend bent, om zo te ontdekken wat bij je past. Misschien draag je al jaren het 'verkeerde' en is deze nieuwe stijl een totale openbaring.

Tip 2: Probeer verschillende maten

Wanneer je stevige billen hebt, kan het best zo zijn dat je normale kledingmaat in dit geval te klein is. Bikini's staan bekend om de grote variatie in maten, dus staar je hier niet blind op; je hoeft niet overal een M of een 38 te hebben.

Probeer dan ook zeker verschillende maten uit, want misschien past de grotere je net iets beter. Valt het geheel te klein uit, dan is dit zéker niet flatteus...

Tip 3: Laat je stevige billen zien

Heb je stevige billen en 'mogen ze er zijn'? Probeer dan ook zeker eens een wat meer smal uitgesneden bikinibroekje uit in plaats van een 'groot model' die je billen vrijwel geheel bedekt.

Deze 'sexy' vorm is misschien wat gewaagd, maar laat je derrière wel beter uitkomen.

Wil je dit toch liever niet? Kies dan voor een broekje met een contrasterende kleur rand om het geheel zo iets minder 'pompeus' te laten lijken of koop het populaire colorblock-motief: hierbij beschikt de bikini over meerdere kleuren, verdeeld in Mondriaan-achtige blokken.

Kies donkeren kleuren. Het is een cliché, maar deze kleden af.

Tip 4: Kies een short

Toch geen zin om je rondingen te late zien? Kies dan voor een short.

Je kan zowel een strak model kiezen, waar je billen helemaal inpassen en alles lekker stevig 'ingesnoerd' zit, als voor een ruimvallend short.

Deze verhult je stevige billen perfect en staat ook nog eens super sportief!

Aandachtig kijken

In veel gevallen kun je de bikinibroek en de top los van elkaar kopen; dit is dan ook erg handig wanneer je een kleine buste, maar wel stevige billen -of juist andersom- hebt.

Plus, op deze manier kun je ook je eigen stijl creëren door bijvoorbeeld een witte top met groene, tropische bladeren met een juist rood of marinekleurig broekje te combineren.

Zie je stevige billen dan ook maar zeker als een voordeel, want het geeft je figuur net dat 'extraatje'.

Kortom, het vinden van een geschikt bikinibroekje is dus eigenlijk zo moeilijk niet, zolang je er wel even de tijd voor neemt om de juiste te vinden. En, zo kun je ook eens goed laten zien wat jij in huis hebt!

Redactie

Redactie

Top