App van de week: Style.com

App van de week: Style.com

Met de zomer in het vooruitzicht kijken modemerken en fashionista's wereldwijd halsreikend uit naar de aankomende fashion weeks. De evenementen gaan gepaard met uitbundige feestjes, waar 's werelds grootste beroemdheden samenkomen in outfits die soms nog interessanter zijn dan de runway shows zelf.

Wil jij als eerste volledig op de hoogte zijn van de nieuwste trends op de rode loper en op het podium van de laatste fashion shows? Dan is de Style.com app een verplichte (gratis) aanschaf.

Dé bron voor modenieuws

Als je de laatste fashion trends op de voet volgt, bestaat de kans dat je allang bekend bent met Style.com. Dit online magazine lijkt volledige toegang te hebben tot elke grote fashion show op aarde, inclusief de backstage. Hierdoor is Style.com zonder twijfel de meest uitgebreide en inzichtelijke bron van modenieuws.

Schermafbeelding 2015-05-22 om 14.56.56

Fashion shows

De app bestaat uit drie rubrieken. De eerste covert uitsluitend fashion shows, en dan met name de shows van de groteren der aarde. Denk aan Burberry, Versace, Hugo Boss of Alexander Wang.

Klik op een show en je krijgt alle outfits te zien die tijdens de show voorbij zijn gekomen. Zodra je op één van de foto's klikt, krijg je ook de mogelijkheid een uitgebreide recensie van de gehele show terug te lezen. Je kunt overigens kiezen tussen een selectie van alleen de laatste, grote modeshows, of alle modeshows die dit jaar zijn gehouden.

Fashion parties

De tweede rubriek is gewijd aan 'fashion parties'. Denk bijvoorbeeld aan rode loper-feestjes die tijdens fashion weeks plaatsvinden, maar ook aan benefietgala's voor een goed doel.

Je hebt toegang tot honderden foto's van beroemdheden, zoals acteurs en zangers, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe ze zich kleden. Daarnaast voorziet Style.com je van een uitgebreid 'report', waarin ze het verloop van de dag tot in het kleinste detail bespreken.

Het laatste fashionnieuws

De laatste rubriek is een versimpelde variant van de Style.com website, waar je het laatste fashionnieuws terug kunt lezen. De Style.com app is aan te raden voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van runways, rode lopers en fashion nieuwtjes. De app zal zonder twijfel je honger naar fashion gossip stillen, en je tevens tonnen aan kleding inspiratie bieden.

De Style.com app is te downloaden via de iTunes store.

Dresscode

Dresscode

Top