10 sportschool types en hun sportoutfits

10 sportschool types en hun sportoutfits

Alle mensen zijn anders. Gelukkig maar, want anders zou het leven erg saai worden. Ook in de sportschool zien we allemaal verschillende types.

En daarbij de verschillende sportschooloutfits die bij die types passen. Dit klopt natuurlijk niet voor iedereen, maar je zult vast wat types herkennen!

1. De studentenmeisjes

Oversized, neon tanktops. Een zwarte driekwart Nike legging. Neon schoenen. En een Dopper fles. Ze willen graag bijkletsen met medestudenten en bespreken alle gebeurtenissen van het afgelopen weekend.

2. De tomboys

Sportieve vrouwen die het sporten erg serieus nemen. Ze dragen een strak hemdje, meestal zwart, waarin de spieren goed te zien zijn. Baggy shorts, hoge sokken en zwarte sneakers. Ze kunnen nogal intimiderend overkomen, omdat ze weten waar ze mee bezig zijn.

3. De macho mannen

Strakke shirts, waarin gepronkt wordt met de spieren. Korte shorts en een blender fles. Ze gaan vaak naar de sportschool en je ziet ze regelmatig met flessen waaruit proteïne shakes gedronken worden. Ze kijken meestal chagrijnig en ze houden er niet van om gestoord te worden.

4. De atleten

Nike sportkleding, een Apple horloge en dure sportschoenen. Ze dragen kleding waar ze het beste in kunnen bewegen en houden van gadgets. Niet alleen omdat het een trend is, maar ook omdat ze hiermee de resultaten hopen te behalen. Ze hebben over het algemeen veel sportkleding, dus je ziet ze niet elke keer in dezelfde outfits verschijnen.

5. Versuft en verward

Sweatpants, shorts, te grote T-shirts en afgetrapte sneakers. Een lekkende waterfles komt ook weleens voor. Ze hebben duidelijk geen idee waarmee ze bezig zijn en zijn nieuw in de sportschool. Deze verwarde, nieuwe sporters dragen vaak kleding die eigenlijk niet geschikt is voor het sporten. Te warm, te koud, of te oversized.

6. Perfect op elkaar afgestemd

Dit zijn de sportschooltypes die het qua uiterlijk helemaal voor elkaar hebben. Ze hechten veel waarde aan hoe ze eruit zien en dragen een matchende broek en top. Ze hebben de perfecte sportoutfit. Daarbij nemen ze vaak milieuvriendelijke waterflessen mee naar de sportschool.

7. De serie daters

Legging of Nike shorts. Een tanktop, enkelsokken, zwarte Nike sneakers. Iedereen heeft een vriend die continu op zoek is naar liefde (of dates). Ze zien de sportschool als een ontmoetingsplek voor mogelijke dates en willen een goede indruk achter laten tijdens het sporten.

8. De (te) harde werkers

Gekreukelde shorts, shirts die vaak zijn gedragen, sokken die niet matchen en slordige haren. Oh, en ze halen zo nu en dan hun iPhone tevoorschijn, even snel hun mail checken. Naast hun kleding herken je ze aan hun houding. Ze gaan duidelijk naar de sportschool om stress te verminderen.

9. De socialites

Ze dragen altijd iets wat in de laatste mode is. Deze mensen willen graag gezien worden - op het scherm en achter de schermen. Je kunt beter geen oogcontact maken wanneer je graag sport. De socialites houden namelijk van praten!

10. De hippies

Ze dragen tie-dye shirts en shorts die net wat te vaak gedragen zijn. Deodorant vinden ze niet altijd nodig, dus het kan voorkomen dat je ze al van een afstandje ruikt (eh, ziet) aankomen.

Kortom, in de gym vind je allerlei types. Aan de slag met de goede voornemens dus!

           

Redactie

Redactie

Top