Stijlgidsen

Panty’s

De winter is ook wel het seizoen van de panty’s. We hebben vaak verschillende feestjes met leuke dresscodes: gala, cocktail, chique, sexy noem het maar op en je zal een panty nodig hebben.

Vaak hebben vrouwen meerdere panty’s in de kast liggen, maar voor een feestje en tijdens de feestdagen is het leuk om een beetje te verrassen en een keertje iets anders te dragen. Dresscode heeft de mooiste panty’s voor je op een rij gezet.

Shop panty’s

Panty's

De panty is in vergelijking met andere vrouwelijke accessoires nog niet heel oud. Je benen laten zien, kwam pas in de jaren 20 in trend. Je droeg dan net als nu vooral de kleur zwart of een glimmende huidskleur panty. Vanaf de jaren 20 werden de panty's steeds populairder.

Vooral in de jaren 80 zag je de panty heel vaak gedragen worden in combinatie met een mantelpakje. Een panty bedekte de benen nog enigszins en was daarom vaak verplicht. Tegenwoordig worden blote benen steeds meer geaccepteerd, maar met de feestdagen worden de panty's weer massaal uit de kast gepakt.

Classic panty's

Onder deze panty's vallen eigenlijk de neutrale kleuren: zwart & huidskleur. Toch hebben ook de klassiekers nog heel veel verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen glimmend en mat.

Daarnaast zijn er vele verschillende soorten huidskleur en ook de dikte van de panty maakt veel verschil. Bedenk je dus goed van tevoren welke panty past bij je outfit. Is je outfit als vrij donker en glimmend? Houdt je panty dan licht en doorschijnend.

Panty's met print

Een panty met print is heel erg geschikt voor de feestdagen. Door een drukke print te dragen is je outfit meteen een stuk feestelijker. Als je twee hele verschillende prints koopt en deze beide feestdagen aandoet is het net of je van outfit bent gewisseld.

Zorg er wel voor dat je print past bij je outfit. Heeft je jurk of rok ook al een print? Houdt je panty dan rustig. Je kan dan beter voor een klassieke panty gaan.

Opvallende panty's

De feestdagen zijn de dagen dat je mag opvallen met je outfit. Een panty kan je hier heel goed bij helpen. Je hebt tegenwoordig zoveel leuke verschillende prints. Kies een leuke met hartjes of speciaal voor de kerst eentje met een kerstman.

Met een gekke panty weet je zeker dat jouw outfit zal opvallen! Is dat niet wat we allemaal willen?

Tips voor de panty

  1. Heb jij ook binnen een paar minuten ladders in je panty? Met deze tip nooit meer: maak je panty een klein beetje nat en leg hem in de vriezer. Laat hem hier een nachtje liggen en 'ontdooi' hem weer. Voila, je hebt nu veel minder kans op een ladder.
  2. Wil je er beide kerstdagen anders uitzien, maar heb je geen tijd of budget om twee outfits te shoppen? Koop dan voor beide dagen hele verschillende panty's. Vul dit aan met andere accessoires en je zal zien dat het net lijkt of je beide dagen iets anders aan hebt.
  3. Heb je een klein gaatje in je panty? Wees niet bang. Doe er wat doorzichtige nagellak en hij zal niet verder uitscheuren.
  4. Panty's zijn allemaal hartstikke leuk, maar zakken soms af. Zorg er allereerst voor dat je echte een goede maat draagt. Liever iets te groot dan te klein. Daarnaast is een onderbroek over je panty dragen DE manier om zakken te voorkomen.
Top