Tips

Accessoires voor elke dresscode

Wat volgens de ene dresscode normaal is kan voor de andere dresscode een blunder zijn. Voorzichtigheid lijkt hierbij dus geboden. Bij Black tie is het bijvoorbeeld niet gebruikelijk dat je een horloge draagt, omdat dit onbeleefd is. Tijd speelt op een feestje immers geen rol.

Low Budget voldoen aan de dresscode?

Een belangrijke ceremonie, een bruiloft of een diploma-uitreiking. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er staat een bepaalde dresscode voor. Wat doe je als je een uitnodiging krijgt met de woorden “black tie”? Weet je dan wat je aan moet trekken? En vooral ook: staat je budget het toe om te shoppen?

Hoedenspecial

De hoed is geen exclusief kledingstuk meer, maar eerder een optionele accessoire. Dus wil je ermee pronken dan zijn enkele tips wel een aanrader om de juiste hoed te vinden.Het voordeel bij de aanschaf van een hoed is dat als je hem goed opbergt je er jaren plezier van kunt hebben.

Stylingtips

Voor een dresscode moet je speciale gelegenheidskleding dragen, maar hoe zit dat met de dagelijkse kleding. Op basis waarvan kies je die?Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je slobbertrui uit de kast te trekken, omdat je op staat met een gevoel dat het 'm vandaag niet gaat worden.

Tips voor tassen

Rugtassen, postbodetassen, handtassen, strandtassen, er is voor elke gelegenheid wel een passende tas. Niet alleen is een tas een praktische oplossing om al je spullen en dingetjes in op te bergen, maar het is ook een modeaccessoire om je outfit mee af te maken.

Vijf trends voor de herfst/winter 2014 voor heren

Blogger Brian Sandifort stelde zijn 'style update' voor de herfst en winter van 2014 beschikbaar voor Dresscode. Hij neemt je mee langs de laatste trends voor de komende herfst en winter.

Top